Italië, Ponte Di Piave
Pasticceria Dal Santo is opgericht in 1992 in de provincie Treviso als een ambachtelijk laboratorium voor traditionele patisserie. Het is opgericht door de huidige eigenaar Alessandro Dal Santo, patissier sinds 1979, die met passie en zorgvuldige zoektocht naar moderne smaken in combinatie met de traditionele, en met de hulp van zijn medewerkers, altijd gepersonaliseerde producten creëert die een ...
Italië, Mazara Del Vallo
Neem een oude bakkerij. Plaats daarin een familie die al 50 jaar de oude Siciliaanse recepten volgt. Voeg ricotta, amandelen, pistachenoten en citrusvruchten toe die zijn geboren uit de zon en de aarde van Sicilië. Meng ze met de juiste dosis eenvoud, traditie en creativiteit. Je hebt een zoete Rocca gekregen. De Industrie Dolciaria Rocca is opgericht om de excellentie van de Siciliaanse patisseri...
Portfolio (8)
Italië, Bolzano
Koch is een bedrijf dat in 1980 is opgericht. Aanvankelijk werden er uitsluitend diepvriesspecialiteiten uit zijn regio, Zuid-Tirol, geproduceerd en verkocht. De constante uitbreiding van het assortiment en de toevoeging van producten uit de Italiaanse keuken hebben Koch in staat gesteld om eerst de nationale markt en later de internationale markt te betreden. Tegenwoordig is Koch een toonaangeve...
Italië, Pomezia
...De Attilio Servi Pasticceria is een ambachtelijke onderneming van hoge kwaliteit, beroemd om de productie van: - feestgebak: Panettone, Pandoro en Colomba; - diepvriesgebak: croissants (Servi Subito), gebak, taarten en individuele nagerechten; - koekjes: zoet, hartig en gekruid; - gourmet hartige focaccia's en fokaccetti voor bij de aperitief.
Italië, Aprilia
Wij zijn actief in de distributie in de voedingssector, typische Campaniaanse en Siciliaanse zoetwaren, en diepvriesproducten.
Italië, Montale-Castelnuovo Rangone
Ontbijtproducten in het algemeen, gebak, sandwiches, sauzen, ijs.
Italië, Olbia
Sa Busa Food produceert verse en bevroren ambachtelijke of handgemaakte pasta. Het is opgericht in 1982 en produceert droge gebakjes, voornamelijk op basis van gedroogd en gedehydrateerd fruit. Het is gevestigd in Olbia en beschikt over een team van productie-experts met 40 jaar ervaring. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om zachtheid, geur en een hoge mate van klanttevredenh...
Italië, Capranica
Ambachtelijke Diepvriesbanket zonder Gluten Zoet Tuscia is familie, passie, kwaliteit en innovatie. Wij zijn een familiebedrijf, ontstaan uit de passie voor de banketkunst en de ervaren handen van oprichter Rizieri Tosi, die vandaag de dag wordt bijgestaan door zijn zonen Franco en Camillo. Al onze producten zijn bedacht en vervaardigd in ons laboratorium in het hart van de Tuscia, met respect ...
MG Dolciaria produceert in haar laboratorium moderne diepvriesgebak zoals taarten, individuele porties, mini-cubes, cassatine, Mont Blanc en grote gerezen producten zoals panettone en colombe voor distributeurs en groothandels.
Italië, Faicchio
Italië, Sassari
Het bedrijf Corsar srl is sinds 2000 actief op de Sardeense markt. Wij opereren in de kanalen van de georganiseerde distributie en de collectieve horeca "HoReCa". We zijn gevestigd in Sassari, in ons nieuwe magazijn in Predda Niedda, dat is ingericht voor de groothandel in diepgevroren, bevroren en verse voedingsproducten. We bieden een aanzienlijk assortiment producten voor alle behoeften, met ee...
Italië, Ciampino
Sinds 1979 een realiteit in Rome. Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de productie van bevroren ambachtelijke gebak.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play