Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Italië, Palagonia
... productieve druif en een van de meest voorkomende in ons land. Variëteit: Italia Kleur: Geel-goud. Rijpingsperiode: eind augustus – midden september Suikers (°Brix): > 15 Bewaaromstandigheden: 2/6 °C Siciliaanse druif, variëteit Italia. Mooi en zoet zoals de naam. Product van Categorie EXTRA Doos van ongeveer 7 kg Verzameld en dezelfde dag verzonden.
Portfolio (55)
Italië, Adrano
... en heeft haar werkgebied verder uitgebreid door ook pistachenoten aan te kopen uit de Griekse, Turkse, Iraanse en Spaanse markten om deze naar Italië en het buitenland te exporteren. Vandaag de dag verhandelt het bedrijf ook hazelnoten uit Georgië, gericht op de Italiaanse markt.
Portfolio (4)
Italië, Alliste
... zowel zoet als krachtig is en op meesterlijke wijze granaatappel en limoen mengt, maakt van kkerly een drankje om op elk moment van de dag van te genieten, met vrienden, alleen in de disco of gecombineerd met een cocktail, na het sporten, in gezelschap van de vrouw van je dromen... met kkerly vervagen verlegenheid en verveling en maken ze plaats voor een gevoel van groter welzijn en levendigheid...
Italië, Foligno
... EXQUISITE ZOET! ELKE DAG VAN HET JAAR BANKETTEN EN CATERING...
Italië, Capranica
Ambachtelijke Diepvriesbanket zonder Gluten Zoet Tuscia is familie, passie, kwaliteit en innovatie. Wij zijn een familiebedrijf, ontstaan uit de passie voor de banketkunst en de ervaren handen van oprichter Rizieri Tosi, die vandaag de dag wordt bijgestaan door zijn zonen Franco en Camillo. Al onze producten zijn bedacht en vervaardigd in ons laboratorium in het hart van de Tuscia, met respect...
Italië, Cellole
...Traditionele recepten die enkele kleine ateliers voor ons realiseren zonder iets in te boeten op de kenmerken van uitmuntendheid die voortkomen uit de ambachtelijke dimensie van hun productie. Een gastronomisch en cultureel erfgoed dat, ondanks de moeilijkheden, is bewaard en van generatie op generatie is doorgegeven tot op de dag van vandaag, met continuïteit en vastberadenheid, en waar wij trots op zijn bij te dragen aan de verspreiding en waardering.
... azijnen, likeuren, lekkernijen van zoet tot hartig, een echt referentiepunt voor alle wijnliefhebbers en meer. Enotecalecantinedeidogi is een wijnwinkel die je moet proberen, om te ontdekken dat het echt anders is dan alle andere. Veilige locatie, gecertificeerd door A.I.C.E.L. Levering binnen 24-48 uur in Italië, wereldwijd verzonden.
... houden en besloot zo de voetsporen van zijn vader en ooms te volgen. Vandaag de dag, met de hulp van zijn vrouw Simona, runt Riccardo Costenaro trots de koffie- en banketbakkerij, waar hij met succes recepten heeft uitgeprobeerd die de Toscaanse zoetigheden combineren met die uit de Valtellina: beroemd is zijn 'Buccellato', een typisch zoet gebak met druiven, hazelnoten, anijs, amandelen en walnoten...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play