Italië, Barletta
...Gevulde dragees met limoncello, alcohol 25 %Vol, bedekt met gele chocolade, realisatie van pralines met speciale likeuren geleverd in private label, houdbaarheid 24 maanden, glutenvrij, vegan, beschikbaar: Rhum likeur (rum) met pure chocolade, Irish cream met melkchocolade, Sambuca likeur met witte chocolade en nog eens 40 smaken likeur, inclusief grappa en Italiaanse wijn.
Portfolio (10)
Italië, Lauro
...Krokante kern en natuurlijke smaak, de chocoladebedekte amandelen mix vormen een heerlijke snack in de categorie dragées. Ideaal om te knabbelen na de maaltijden of als snack gedurende de dag, deze amandelen kunnen op verschillende manieren worden geconsumeerd. Je kunt plezier hebben met het creëren van smakelijke combinaties, waarbij je de chocoladebedekte amandelen mix gebruikt om je zoete bereidingen te garneren. Vergeet niet dat dit product zeer gewaardeerd wordt door de zoetekauwen, dus je kunt ook besluiten om deze verpakking cadeau te doen bij speciale gelegenheden.
Portfolio (10)
Italië, Torino
Italië, San Giuseppe Vesuviano
CRISPO Srl heeft twee productielocaties die al generaties lang zijn gewijd aan de productie van dragees, taartdecoratie-items en chocolade snoepjes. De familie Crispo is nog steeds sterk aan het roer, in feite wordt het bedrijf nu geleid door de vierde generatie van de familie. De geschiedenis van CRISPO SRL is meer dan 100 jaar oud. Ons bedrijf is de afgelopen decennia snel gegroeid door verhoogd...
Bijpassende producten
Confetti CiocoPassion
Confetti CiocoPassion
Andere Producten
Confetti Snob
Confetti Snob
Portfolio (3)
Italië, Monteroduni
We produceren confetti sinds 1975, toen papa Pietro en mama Rosa een familiekennis omzetten in een beroep, dat zich verder heeft ontwikkeld toen we naar Isernia verhuisden, een land rijk aan confetti-historie en ambachtelijke ervaring. Hier is onze passie gegroeid en gevoed, hier hebben we geleerd chocolade te bewerken. Sindsdien is er veel veranderd, de kennis is geëvolueerd door middel van...
Italië, Andria
...pralines, nocciolato, colombe en paaseieren van chocolade, amandelconfetti, chocoladeconfetti, Avola-confetti, nougat met hazelnoten, ambachtelijke panettoni, nougat en torroncini, aromelli. De producten worden vervaardigd in het interne laboratorium dat, volgens oude recepten, de ambachtelijkheid van de verwerking en de kwaliteit van een superieur smaakniveau hooghoudt. De confetteria biedt de volgende diensten aan: gepersonaliseerde verpakkingen, leveringen voor privéfeesten en restaurants, confetti voor elke gelegenheid en thuisleveringen.
Ernesto Brusa - Suikerbonen en Confetti in Varese Fabriek van confetti en chocolade De oude fabriek van Confetti en Chocolade en de bedrijfswinkel van Ernesto Brusa bevinden zich in Varese. Ernesto Brusa produceert een breed scala aan hoogwaardige confetti. Confetti in verschillende soorten, kleuren en smaken voor bruiloften, doopfeesten, communies, vormsels, jubilea en andere gelegenheden. In...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play