Italië, Forlì
227km
... met zachte tarwe (Triticum aestivum) is de korrel langer en doorschijnend, en zoals de naam "hard" suggereert. Gewoonlijk wordt het geserveerd met gestoofd vlees en/of gekookte groenten. Het kan pittig worden gemaakt door het te combineren met harissa (vooral gebruikt in Tunesië). In Italië daarentegen wordt couscous bereid in de Trapani-regio in Sicilië; het wordt gestoomd in een speciale geglazuurde aardewerken pan, maar de saus is, in tegenstelling tot de Maghreb-variant, een vissoepbouillon.
Portfolio (50)
Italië, Chieuti
188km
Wij zijn een korte keten die cappelli tarwe verbouwt en daarmee semola, rimacinata, volkoren semola en meel produceert; gedroogde pasta, ontbijtkoekjes, taralli, kikkererwten en dankzij onze gewassen, haver en lijnzaad. Onze tarwe is gezond en rijk aan eiwitten, ideaal voor diëten, intoleranties en een gezonde en goede voeding. Wij zijn een kleine onderneming, maar juist daarom biologisch gecontroleerd en aandachtig voor milieuduurzaamheid en gezond eten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play