Italië, Formigine
...Cacao is een voedingsmiddel dat afkomstig is van de zaden van de cacaoplant, wetenschappelijk bekend als Theobroma cacao. Deze plant is afkomstig uit de tropische gebieden van Midden- en Zuid-Amerika en wordt voornamelijk verbouwd in West-Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De cacaobonen, vaak cacao bonen genoemd, zijn de belangrijkste ingrediënten voor de productie van chocolade en verschillende andere cacaoproducten.
Portfolio (58)
Italië, Milano
... behouden van een langdurige adequate hydratatie van de huid. Vitamine E versterkt de helderheid van de huid rond de ogen; kleine peptiden helpen de huid glad te houden, evenals de stevigheid en elasticiteit, wat zorgt voor een jeugdige en stralende uitstraling. Het extract van Braziliaanse cacaobonen, met een verzachtende en herstellende werking, geeft de huid een aangenaam fris gevoel.
Portfolio (84)
Italië, Barletta
...Geroosterde cacaobonen uit Venezuela, bedekt met 71% pure chocolade (minimaal cacao) uit de Dominicaanse Republiek.
Portfolio (10)
Italië, Monterotondo
Vegantis is het Italiaanse merk dat gespecialiseerd is in biologische producten in bulk en superfoods, 100% natuurlijk en plantaardig. Onze kracht ligt in directe import: dankzij de contacten met de beste producenten op de oorsprongslocaties van elk afzonderlijk product, zijn we in staat om onze klanten de hoogste kwaliteit tegen de meest competitieve prijzen op de markt aan te bieden. Bovendien...
Portfolio (10)
Italië, Olbia
... kwaliteitscontroles hebben doorstaan. In Italië verwerken we cacao tot halffabricaten zoals cacaomassa en ambachtelijke chocolade. We hebben cacaobonen beschikbaar van onze plantage in El Salvador, maar ook van andere plantages uit Nicaragua, Guatemala, Honduras, Belize en Costa Rica. Ons bedrijf biedt verpakkingen voor industrieel gebruik HO.RE.CA, ook voor kleine hoeveelheden, om tegemoet te...
Italië, Eboli
Producenten van koffie en cacaobonen, geroosterd op eikenhout, met lokale, nationale en internationale zichtbaarheid. Ze combineren de verwerking van koloniale producten met de commercialisering van suiker met een merk dat door de klant wordt geleverd voor de personalisatie van de zakjes. Een bedrijf dat zich bezighoudt met automatische distributie, zowel voor de productie van specifieke mengsels...
Italië, Pisa
... Chocolade uit enkele productiegebieden zoals Venezuela, Madagascar, Jamaica, Ecuador, Trinidad en Grenada. Amedei produceert ook uitzonderlijke repen zoals Porcelana, 9 en Chuao. In de oude gieterij gelegen in La Rotta, nu het hoofdkantoor van de Amedei-fabriek, arriveren elk jaar tientallen jute zakken met kostbare cacaobonen van over de hele wereld. Onder de strikte supervisie van Cecilia Tessieri worden deze cacaobonen omgevormd tot chocolade nadat ze de noodzakelijke fasen hebben doorlopen. Deze uitmuntendheid is ontstaan door Cecilia Tessieri's liefde voor chocolade en toewijding aan haar visie.
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play