Italië, Campobasso
...Productie, commercialisering en verkoop van Gallette en volkoren chips van granen (spelt, rijst, haver, solina, 5 granen). De "Panificio Barletta" vertegenwoordigt een succesverhaal in het Molise landschap. De jaren van de Tweede Wereldoorlog zijn bijzonder moeilijk en het bedrijf, onder leiding van Guido, slaagt erin om ook een kleine ambachtelijke werkplaats voor de productie van zoetwaren...
... de contrada Perillo, in de gemeente Montemilone (Potenza). Er worden oude granen, spelt, gerst, haver, kikkererwten, linzen, koriander, olijven, Aglianico en Merlot druiven, en verschillende soorten voedergewassen verbouwd. Er worden schapen gehouden, die op het bedrijf in de wei lopen. Er is constante aandacht voor het milieu, niet alleen door biologische landbouw, maar ook door de praktijk van...
Italië, Riese Pio X
... biologische pastaproductie. Onze klanten zijn toonaangevende bedrijven en onze producten worden aangeboden in Europa, Azië, India en Amerika. Met de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan en de structuur van ons bedrijf, zijn we in staat om onze klanten een unieke service te bieden, op maat gemaakte formules, samenwerkingen, veelzijdigheid en flexibiliteit in de productie van zelfs kleine en middelgrote hoeveelheden.
... van onze op stenen gemalen meel, verse en gedroogde biologische pasta - Verwerkt in ons BioLaboratorium, in Podere Le Casacce - kleine kikkererwten uit Chianti - kleine gemarmerde linzen - spelt en parelgerst - geroosterde gerst op hout - gepelde gierst - meel van granen en peulvruchten gemalen op steen - vlokken van granen - Toscaanse soepen - Toeristische accommodatie: in Siena in het...
Italië, Notaresco
... delen met familie en vrienden en een terugkeer naar de oude en gezonde smaken van de traditie. Stap voor stap, na verschillende pogingen en recepten, slaagde het ondernemende paar erin om aanzienlijke expertise te verwerven in de bereiding van spelt, dat als vervanger in elke klassiekere recept wordt gebruikt. De speltpasta, die het vlaggenschipproduct van het bedrijf vertegenwoordigt, is het resultaat van jaren van studie en praktijk. De heer Giacomo en mevrouw Maria Grazia hebben hun passie voor de puurheid en eenvoud van het voedsel van “onze tafels” in het bedrijf overgebracht.
Italië, Medicina
Producenten van BIO en conventionele couscous, vervaardigd met uitsluitend verfijnde of volle meelsoorten van granen (Durumtarwe, Maïs, Rijst, Boekweit, Kamut, Spelt, Gerst, Gierst) en peulvruchten (Kikkererwten en Linzen vooral) en Quinoa, in recepten met enkele of meerdere ingrediënten. Gecertificeerde biologische producenten door het CCPB, we hebben ook de BRC- en IFS-certificering, afgegeven door TÜV. Verpakkingen: Big Bag van 1 Ton, papieren zakken van 20 en 5 kg, of in cellofaan van 250 gr., 500 gr., 1 kg. - op aanvraag, ook met etiket geleverd door de Klant.
... producttypes gelanceerd: Piadina van Spelt, Piadina van Kamut, glutenvrij, Biologische Piadina en Pizzabodem. Onze voedingsproducten zijn geschikt voor elk gebruik, van de HoReCa-sector (Piadina voor Hotels, Restaurants, Bars, Catering) tot uw huis. De mini piadina's zijn uitstekend voor de snack van de kinderen of een lichte snack op kantoor, en onze Fornarina is heerlijk zoals in het restaurant. De cascioni en gevulde piade zijn perfect voor een complete maaltijd.
Italië, Termoli
...Torrantica identificeert een "familie van typische en ambachtelijke voedingsproducten" (uitsluitend uit Abruzzen en Molise) en ook "van gecertificeerde biologische landbouw". Wij maken kwaliteit, ambachtelijkheid en absolute authenticiteit onze ware en enige kracht. Wij zijn ook een gecertificeerde biologische speler voor onze pastareferenties (kamut, spelt ook volkorengranen, rogge, haver en...
Italië, Altamura
Productie, selectie en groothandel van biologische peulvruchten en granen: kikkererwt, erwt, linze, spelt, haver, gerst, tarwe uit Italiaanse productie.
Italië, Cavriago
...zorgen ervoor dat "Forno di Campagna" ook een exclusieve service voor productpersonalisatie kan aanbieden, waarbij de kenmerkende smaak en de oude traditie van de verwerking behouden blijven. "Forno di Campagna" volgt met aandacht en zorg de zoektocht naar de beste spelt-, Kamut®- en andere granen, de verschillende verwerkingsfases tot aan het bakken van het brood, en kan zich vandaag de dag...
Italië, Altamura
Geachte heer, Wij zijn een oude traditionele Italiaanse producent van lokale voedingsmiddelen. Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en distributie van gebakken goederen zoals zoete of zoute taralli, frize, croutons, koekjes en gebak, en zelfgemaakte of door middel van brons geëxtrudeerde droge pasta. We zijn ook begonnen met de productie van biologische koekjes gemaakt van speciale meelsoorten zoals kamut, rijst, soba, spelt en maïs, en de verpakking en distributie van droge internationale en Italiaanse peulvruchten.
Italië, San Lorenzo In Campo
Productie van biologische granen en peulvruchten. Productie van eenkorrelige, tweekorrelige en spelt. Productie van biologische en volkorenmeel. Productie van gepelde granen. Productie van voorgekookte spelt. Productie van vlokken granen. Productie van gepofte granen. Productie van kant-en-klare maaltijden met een houdbaarheid buiten de koelkast van een jaar.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play