Verhaal: Bio Mondo, een bedrijf uit Friuli dat in 2012 is opgericht door de noodzaak van Daniela Favero om suiker om gezondheidsredenen te vervangen, is een onderneming die aanvankelijk gericht was op calorie-vrije zoetstoffen en de handel in Stevia-bladeren; later, na het verkrijgen van de juiste grip op de markt, besloot het zich te richten op de wereld van jams, smeerbare crèmes, chocolade, sno...
Portfolio (10)
Italië, Gravina di Catania
...Zoete smeercrème. Ideaal om gebak mee te vullen of om op sneetjes brood te smeren. Met 45% biologische pistachenoten. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Soriano Nel Cimino
... eindproducten te leveren. Ons meest bekende product is de "Hazelnut Tonda Gentile Romana", die we met trots al meer dan 20 jaar produceren. Om onze klanten de breedst mogelijke selectie van producten aan te bieden, werken we ook samen met de beste producenten van Italiaanse amandelen, walnoten uit Sorrento, pijnboompitten en pistachenoten.
Italië, Turin
...abrikoos, granaatappel, wortel, zure kers, citroen, sinaasappel, perzik, peer, zwarte wortel, rode biet), NFC vruchtensappen, zon gedroogde abrikozen, vijgen, hazelnoten (kernen, maaltijden en pasta's), pistachenoten, linzen, kikkererwten, superfood-ingrediënten, plantaardige eiwitten en tomatenpuree. We breiden voortdurend ons aanbod van biologische ingrediënten uit die rechtstreeks worden aangeboden door biologische telers en fabrikanten in Turkije, Italië en de EU.
Portfolio (10)
Italië, Castiglione Di Sicilia
... voor patisserieën en ijssalons aan te bieden, zoals pesto en pistachecrème, coatings, cacaopoeder, instantcrèmes, pasta-aroma's, poederbases, toppings, biologische amandelolie, pralinés van gedroogd fruit, fruitpasta's en traditionele smaken.
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
...Het Ragusa-gebied heeft veel bedrijven die biologische grondstoffen van hoge kwaliteit produceren en is bovendien een van de rijkste gebieden van de regio, met name bekend om zijn hoogwaardige wijnen, pistachenoten en Siciliaanse caponata. Het doel van dit jonge bedrijf, opgericht in augustus 2015, is om de typische producten van Sicilië naar andere regio's in Italië te exporteren. Via de website...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play