Italië, Forlì
...terwijl de graanvariant uitstekend is voor het bereiden van soepen of bouillons. Dit graan is ook een concentratie van voedingsstoffen die nuttig zijn voor het welzijn van het lichaam, zoals vezels, B-vitamines en verschillende mineralen (ijzer, calcium, kalium, fosfor, magnesium, koper). Biologische havermout moet voor het koken onder stromend water worden afgespoeld om eventuele onzuiverheden te...
Portfolio (50)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...-intens fruitig met een nasmaak van artisjok, amandel en vers gras. Deze olie laat een balsemachtige en frisse smaak achter en is ideaal voor gebruik in rauwe gerechten, te combineren met visvoorgerechten, soepen en rood vlees. Extra vierge olijfolie wordt ook gebruikt, in plaats van boter, voor het bakken in koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (2)
Italië, Campobasso
... 1965 registreert het het eerste merk en, onder leiding van Antonio, consolideert het. In 1974 wordt de productielijn voor broodjes geïnstalleerd, wat het bedrijf zal maken tot een referentiepunt voor het gebied. Sinds 1991 is Guido verantwoordelijk voor het bedrijf, en heeft recentelijk de productie van gevulde koekjes nieuw leven ingeblazen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich...
Italië, Savona
...lactosevrije smeersels met hazelnoot en cacao, amandel. Smeersels met buffelmelk en met kamelenmelk. Zoete smeersels voor vulling. Geëxtrudeerde koekjes gevuld met hazelnoot- of amandelcrème, glutenvrij. Geëxtrudeerde producten van rijst, sorghum, boekweit, gierst, glutenvrij. Energiedranken en sportdranken.
Portfolio (5)
Italië, Roma
...De ambachtelijke koekjes van Mandorlada staan garant voor versheid, omdat ze alleen op bestelling produceren, zoetigheden van de hoogste kwaliteit zonder gluten of lactose. Een bouquet van smaken en geuren dat omhult in een zoete en poëtische sensorische troost.
Italië, Milano
...CineSnack distribueert biologische, gourmet, "gezonde" en innovatieve verpakte snacks voor de Ho.Re.Ca. die openstaat voor innovatie, met speciale aandacht voor Lounge Bars, Hotel Minibars, Room Service, Sportclubs, Bioscopen, Theaters en Scholen, waarvan het aanbod nog steeds gericht is op gefrituurde, vette en suikerhoudende producten die populair zijn bij het grote publiek, maar weinig...
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
... beddengoed verwisseld. Op verzoek zijn er extra diensten beschikbaar zoals: strijkservice, ontbijt op de kamer, dagelijkse wisseling van beddengoed. Zwembad van 8x11 m met ligstoelen en parasols. Barservice alleen in de zomer bij het zwembad. Kerk. We produceren extra vierge olijfolie en biologische groenten. We kweken zeldzame planten. De Mediterraanse keuken is gericht op het herontdekken van oude smaken met behulp van hoogwaardige grondstoffen. We produceren conserven, jam, confituren, koekjes, tomatensaus en alles wat we kunnen transformeren met traditionele methoden.
Italië, Quattro Castella
... producten op basis van Ezelmelk en verschillende gourmetproducten zoals Mortadella en Ezel Salami, koekjes met ezelmelk, en likeuren op basis van ezelmelk. De bedrijfsactiviteit is ook gebaseerd op gastvrijheid in de agriturismo.
Italië, Altamura
Geachte heer, Wij zijn een oude traditionele Italiaanse producent van lokale voedingsmiddelen. Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en distributie van gebakken goederen zoals zoete of zoute taralli, frize, croutons, koekjes en gebak, en zelfgemaakte of door middel van brons geëxtrudeerde droge pasta. We zijn ook begonnen met de productie van biologische koekjes gemaakt van speciale meelsoorten zoals kamut, rijst, soba, spelt en maïs, en de verpakking en distributie van droge internationale en Italiaanse peulvruchten.
Italië, Verona
Wij zijn distributeurs voor Italië van zoetwaren, een lijn van made in Italy koekjes, zonder palmolie, klassieke lijn, volkorenlijn, suikervrije lijn, biologische lijn, biologische veganistische lijn en veganistische lijn. Pampapato dolce uit Ferrara. Pasta van harde tarwe uit het Tavoliere delle Puglie, cherrytomaatjes en datterini, tomatensaus, pulp en gepelde tomaten. Italiaanse en Europese...
Italië, Palermo
...Pasta, couscous, brood, koekjes, zoetigheden en ontbijtgranen bereid met hoogwaardige meelsoorten zoals Timilia, Russello en Maiorca. Ook ontbreken linzen, kikkererwten, amandelen, hazelnoten en andere peulvruchten en biologische gedroogde vruchten niet. Veel producten uit de Siciliaanse patisserie: cannoli, cassata, amandelgebak, krokante snoepjes en pistache nougat. We houden van gezond...
Italië, Scafati
... uit biologische landbouw) Rode wijn uit Monferrato en uit de regio Campania Mozzarella en Ricotta kaas (van buffel- of koemelk) Vleeswaren (ham, salami, spek, bacon, ook met aroma) Olijven en olijfolie Kappertjes Fijne koekjes (ook van biologische productie)...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play