Italië, Guardiagrele
...Halfafgewerkt concentraat voor de productie van biologisch roggebrood, smakelijk en gezond, rijk aan vezels en met een lage glycemische index. Formaat: 10 kg Dosering: 50%...
Portfolio (91)
Italië, Forlì
...kalium, fosfor, koper en zink. Biologische rauwe boekweit is ideaal voor het koken van soepen en bouillons met groenten, maar kan ook worden gebruikt bij de bereiding van speciale pasta's zoals pizzoccheri of polenta taragna. Met rauwe boekweit is het ook mogelijk om uitstekend brood te maken. De onthulde boekweitzaden hoeven niet te worden geweekt; het volstaat om ze onder stromend water te spoelen en ze in een pan met gezouten water te koken (verhouding: 1 deel boekweit en 2 delen water) gedurende 20-30 minuten, totdat het water volledig is opgenomen.
Portfolio (50)
Italië, S.spirito Di Bari
...{"1":"KERSENMARMELADE\nHet is een onmiskenbare lekkernij om heerlijke taarten mee te maken of om te genieten op een sneetje brood!","2":"VIKKENMARMELADE MET AMANDELEN\nHeerlijke vijgenjam, zoete vruchten verzameld in de Pugliese platteland, vakkundig gemengd met suiker en langzaam gekookt.","3":"VIKKENMARMELADE MET CHILI\nHeerlijke vijgenjam met chili, zoete vruchten verzameld in de Valle d'Itria...
Portfolio (7)
Italië, Gravina di Catania
...Zoete smeercrème. Ideaal om gebak mee te vullen of om op sneetjes brood te smeren. Met 45% biologische pistachenoten. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
...sportscholen, delicatessenwinkels, slagerijen, cruiseschepen en berghutten, overal waar maaltijden worden geserveerd. De vacuümverpakking en de lange houdbaarheid van 12 maanden bij kamertemperatuur maken het mogelijk om het in elke situatie en op elke locatie te gebruiken. Het is een ecologisch product, biologisch afbreekbaar, het hoeft niet gewassen te worden, verspilt geen zeep en elektriciteit en respecteert mensen en het milieu.
... Traditionele, de Bruschetta, de Bruschettine, de Grissini Crocchini, het Tramezzino-brood, het BIO witte brood in een verpakking, de Piadina, het Hamburger-brood, het Hot Dog-brood, gesneden brood, de Tortillas en nog veel meer. Roberto Alimentare srl is gevoelig voor het milieu en voor consumenten van biologische producten en heeft daarom de lijn "Essenza" geïntroduceerd, vrij van dierlijke vetten en palmolie. Roberto is een innovatief bedrijf met sterke wortels in de traditie en maakt van de kwaliteit van zijn producten zijn sterke punt.
Italië, San Donà Di Piave
...Dante Italian Food is een groothandel in vleeswaren, kazen en meel uit de regio Veneto die voornamelijk in Europa exporteert. We werken om restaurants, pizzeria's, bars, hotels en groothandels te voorzien van producten van uitstekende kwaliteit, rechtstreeks geleverd door kleine en middelgrote ambachtelijke bedrijven. We willen een complete service bieden en samenwerken met onze klanten om het meest geschikte product voor hun behoeften te vinden, zoals biologische kazen en glutenvrije vleeswaren. We kunnen een breed scala aan meel aanbieden, ook biologisch, voor pizza, brood en gebak.
Italië, Altamura
... deze artikelen worden strikt geselecteerd met inachtneming van de basisprincipes van welzijn en respect voor de mens en het milieu. Om deze reden heeft het besloten om voor zijn klanten producten te zoeken die voornamelijk afkomstig zijn uit biologische landbouw, zoals biologische bloem, biologische wijn, pasta van harde tarwe uit Puglia, extra vierge olijfolie, peulvruchten, brood en alle bakproducten gemaakt van tarwe die in hetzelfde gebied van de stad Altamura wordt verbouwd. Ons bedrijf zet zich in om de gestelde doelen in de loop der tijd te respecteren.
Italië, Palermo
...biologisch, smakelijk en voedzaam voedsel. Onze selectie vertelt het verhaal van deze passie. Bezoek onze website, je wordt in elke fase van de aankoop ondersteund door onze klantenservice. Snelle en veilige verzending.
Italië, Roncade
Molino F.lli Rachello is al meer dan een eeuw een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van granen en de productie van kwaliteitsmeel voor ambachtelijke bakkerijen en zoetwarenindustrieën. Traditie, innovatie, hoge kwaliteitsnormen, respect voor het milieu, meel van dichtbij, biologisch meel, ondersteuning van de organisatie ABO Project voor kankeronderzoek, certificeringen en traceerbaarheid van producten: dit alles staat voor Molino Rachello.
Biologisch verse pastafabriek (Ambachtelijk, familiebedrijf). Wij produceren dagelijks met biologische semola en gecertificeerde biologische eieren. Daarnaast hebben we zelf de certificering voor het productieproces, afgegeven door ICEA. Wij zijn de biologische operator G2091. Ook bieden we een online bestelservice met levering aan huis. Onze pastafabriek heeft meer dan veertig jaar ervaring.
Italië, Cavriago
... ambachtelijke verwerkingsmethoden die tegelijkertijd in staat zijn om de onveranderde kenmerken van authenticiteit en versheid te behouden, typisch voor de smaak van goed biologisch handgemaakt brood zoals vroeger.
Italië, SAN POLO TORRILE
...microgeperforeerde zakken voor brood, microgeperforeerde folie voor enkelvoudig gevouwen brood, folie voor thermosealers, gladde en gegolfde vacuümzakken, afbreekbare shoppers met ECM en biologisch afbreekbare Mater-Bi, witte voedsel- en niet-voedsel trays en schijven, polyethyleen trays, rechthoekige trays, ronde gouden trays, gouden schijven, HDPE scheurzakken in alle maten, scheurpapier in alle maten, dozen voor banketbakkerij, taartdozen, rieten manden voor het kerstseizoen, wegwerp borden, bekers en bestek, servetten en placemats...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play