Italië, Imperia
...Klassieke saus uit de Mediterrane traditie, smakelijk en vers. Een authentieke Italiaanse saus op basis van tomaten, smakelijke ontpitte Taggiasca-olijven, wortelen, selderij, kappertjes, uien en basilicum. Alle Italiaanse karakter, in een combinatie die de meest gepassioneerde van de Mediterrane tradities weerspiegelt. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en...
Portfolio (44)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Groene olijven 65%, zonnebloemolie 35%, panecrumbs, gemalen zwarte peper, basilicum. Let op: tolerantie voor pitten en stukken daarvan tot 5%. Verpakkingen van: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
... Biancolilla en Calamignara (deze laatste is een zeldzame en inheemse soort die typisch is voor ons gebied en bijdraagt aan de hogere kwaliteit van het product), gecertificeerd door het CCPB, zowel in flessen als in blikken, olijvenpasta van zwarte/groene olijven, en olie op smaak gebracht met natuurlijke aroma's zoals citroen, chili, rozemarijn, basilicum en knoflook; tafelolijven. Onze producten...
Portfolio (2)
Italië, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produceert ligurische olijfolie die volledig biologisch en koudgeperst is aan de Italiaanse Rivièra. Naast de taggiasca olijfolie creëren we ook typische Italiaanse sauzen (zoals basilicum pesto, rode pesto) en producten met taggiasca-olijven (zoals ontpitte taggiasca-olijven, taggiasca-olijfcrème en ontpitte taggiasca-olijven) en we verkopen ze in onze online winkel. Onze olijfolie is...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Belmonte Mezzagno
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koude persing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play