...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (10)
Italië, Fratta Todina
...De versheid van verse basilicum en het aroma van geroosterde cherrytomaten geven leven aan een uniek product dat een onvergetelijke ervaring biedt. Zonder verdikkingsmiddelen - glutenvrij. Alle ingrediënten zijn Italiaans en natuurlijk.
Portfolio (4)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Champignons 35%, gedroogde tomaten 35%, zonnebloemolie 30%, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen. (gemalen peper, paprikapoeder, basilicum, knoflook). Citroenzuur, L-ascorbinezuur. Verpakkingen van: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
... Biancolilla en Calamignara (deze laatste is een zeldzame en inheemse soort die typisch is voor ons gebied en bijdraagt aan de hogere kwaliteit van het product), gecertificeerd door het CCPB, zowel in flessen als in blikken, olijvenpasta van zwarte/groene olijven, en olie op smaak gebracht met natuurlijke aroma's zoals citroen, chili, rozemarijn, basilicum en knoflook; tafelolijven. Onze producten...
Portfolio (2)
Italië, Milano
... omgeving hangen en laten een onmiskenbaar en delicaat aroma achter. Natuurlijk, in alle componenten, uniek en innovatief. Geuren: vanille, citroen, aardbei, mandarijn, basilicum, citrus-appel, munt. De geurige azijn completeert de lijn van schoonmaakproducten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke en eenvoudige kracht van zijn component. Ontkalker, ontvetter, met 4 geuren die de klassieke...
Italië, Gravina di Catania
... vinden is. Door uitsluitend extra vierge olijfolie te gebruiken, worden de conserven alleen gemaakt tijdens de seizoensgebondenheid van de geoogste grondstoffen, dat wil zeggen in de periode van volle rijpheid, wanneer ze vol smaak en aroma zijn. Het exclusieve gebruik van verse, biologische groenten die onder de Siciliaanse zon zijn gegroeid, kenmerkt de producten van Convivia, waarvan de natuurlijkheid en authenticiteit al bij de eerste hap voelbaar zijn.
Portfolio (6)
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Praia A Mare
... saffraan en de zaden voor peper. Aroma's, of kruiden, worden over het algemeen gekweekt of komen ook in het wild voor: basilicum, peterselie, koriander, dragon, rozemarijn, salie, tijm, enz. De geuren en smaken van deze essences transformeren de eenvoudigste gerechten in heerlijke maaltijden. Het bedrijf biedt, in handige verpakkingen, alle soorten specerijen en aroma's afzonderlijk aan. Maar het...
...MORTADELLA, BACON worden nagebootst, alles zonder gebruik van vlees en alleen met natuurlijke ingrediënten, waardoor ze geschikt zijn voor klanten die willen genieten van krachtige smaken zoals die van vlees. Naast onze mengsels bieden we een assortiment van 50 smaken voor klassieke gekruide paneermeel. Ons bedrijf importeert en exporteert specerijen zoals; chili, salie, basilicum, oregano, ui, knoflook...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play