...De Laurier is een aromatische kruid met zeer geurige, donkergroene bladeren.
Het wordt in de keuken gebruikt om vlees en vis op smaak te brengen, en behandeld met alcohol om een aromatische likeur te maken met spijsverterings- en stimulerende eigenschappen.
Beschikbaar in een bakje of piepschuim in verschillende gewichten.
...Onze specerijen worden geproduceerd en gekweekt volgens de normen van biologische landbouw, op 35 hectare open veld en 2 hectare kas in de heuvelachtige gebieden van Capaccio Paestum. Je vindt meer dan 15 biologische specerijen, waaronder: basilicum, laurier, tijm, rozemarijn, salie en oregano.
Biologische Boerderij, voor de productie van Aromatische en Geneeskrachtige Planten, Tijm, Salie, Marjolein, Rozemarijn en Laurier. Het bedrijf beslaat een oppervlakte van 36 hectare, gelegen in het hart van het Nationaal Park Cilento, en houdt zich bezig met de productie, het snijden, de verwerking en de transformatie van aromatische en geneeskrachtige planten.
Il giardino degli Aromi is een boerderij die biologische landbouw en de wilde verzameling van een breed scala aan aromatische planten beoefent, die traditioneel groeien in het wilde gebied van de Iblei-bergen. Onder hen verschillende variëteiten van: Laurier, Oregano, wilde tijm, gewone tijm, ruit, munt, Lavendel, rozemarijn en vele anderen.
De landbouwonderneming Palma is gespecialiseerd in de productie van kruiden en is gelegen aan de poorten van het Nationaal Park Cilento. De aromatische planten zijn een passie, maar niet alleen voor degenen die ze produceren: oregano, salie, munt, laurier... elke aromatische plant heeft verschillende kenmerken: de smaak kan zoet, bitterachtig, pittig of delicaat zijn. In ieder geval kan een...