Italië, Riesi
...De amandelen, naast dat ze een natuurlijke medicijn zijn, zijn echt heerlijk. Hun gebruik in de keuken is zeer gevarieerd; ze worden gebruikt om zoetigheden te maken, maar ook om hartige recepten voor te bereiden. Ze worden zeer gewaardeerd als snack, naturel of geroosterd in de oven. In de regio's van Zuid-Italië zijn amandelen de hoofdrolspelers in veel gastronomische bereidingen, denk...
Portfolio (6)
Italië, Rome
... zetten door traditionele Italiaanse gerechten te bereiden, zoals zelfgemaakte pasta of pizza, met de hulp van onze chef. Je zult genieten van het mengen van ingrediënten en smaken om je favoriete pizza of pasta te creëren, verschillende recepten proeven en de "geheimen" van de Italiaanse keuken leren. Zodra je klaar bent, zul je eindelijk proeven wat je hebt bereid om je vaardigheden als Italiaanse "pizza" of "pasta" maker te ontdekken. Dit alles wordt vergezeld door een selectie van de beste wijnen uit de regio Lazio. Een werkelijk unieke ervaring met de passie voor de Italiaanse keuken.
Italië, Orsogna
...Product voor de horeca, pizzeria's, catering. Kenmerken: Fijn gesneden Zwarte Truffel Aestivum, geconserveerd in extra vierge olijfolie en een snufje zout. Aanbevolen dosering: 10/15 gr per persoon. Nuttige tips: Klaar voor gebruik. Gebruik: Als smaakmaker voor hoofdgerechten (tagliatelle, tortellini, tortelloni, pannenkoeken, rijst, gevulde pasta's, enz.), voor vullingen van pasta's en...
Portfolio (9)
Italië, Laterina Pergine Valdarno
...We bieden ook een keuze aan vegetarische gerechten en op verzoek kunnen we glutenvrije menu's voor coeliakiepatiënten bereiden. Het geheel wordt aangevuld met een "belangrijke" wijnkelder met de beste wijnen uit de regio en de CHIANTI, die goed passen bij de smakelijke gerechten van onze keuken. LA TABACCAIA is het hele jaar door geopend, 365 dagen per jaar, voor onze gasten, zowel voor de lunch als het diner. Het beschikt over 3 eetkamers en een panoramisch terras. We zijn in staat om ceremonies, privéfeesten en zakelijke lunches te organiseren.</p>...
Italië, altamura
... ontstaan, Unibrands met zijn merken wordt vandaag de dag beschouwd als een van de belangrijkste spelers in de sector van typische en bakproducten. Het beschikt over een zeer sterke knowhow in de productie van typisch brood, focaccia, panfocaccia, pizza's, taralli, koekjes, pasta, kant-en-klare maaltijden buiten de koelkast, conserven en sauzen, uitsluitend geproduceerd in het zuiden van Italië, nog...
Portfolio (3)
Italië, Cesenatico
Terre di Romagna, rijk aan tradities, passies en smaken, is de geboorteplaats van Pastificio La Fenice. Het gebruik van grondstoffen waarmee geproduceerd wordt, is van fundamenteel belang voor het behoud van de hoge kwaliteit. Onder de belangrijkste en meest gebruikte grondstoffen bevinden zich de gecertificeerde Romagnola bloem en Semola di Altamura, Parmigiano Reggiano en Grana Padano, beide...
Italië, Castellammare Del Golfo
Il nostro Pastificio nasce nel 2018 con vocazione prettamente tradizionale, allo scopo di produrre pasta di qualità superiore, con tecniche artigianali, vengono prodotte paste secche sia classiche che regionali, nel rispetto dell’ambiente e della salute delle persone. Il tutto parte da un’attenta selezione della semola Siciliana e Italiana e delle altre materie prime assemblate con le stesse tecn...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play