De productie van de prosciutto en culatello Rosa dell'Angelo is al vanaf het begin bijzonder. Het vlees heeft verschillende kwaliteiten, door het type van de buitenhouderij en de oude handmatige verwerking, met alleen zout en een lange rijping. Onze zwarte varkens van oude rassen die bijna volledig zijn verdwenen, kunnen vrij rondlopen in de bossen. Vrij onder de zon, de wind en de regen. Vrij om ...
Portfolio (10)
Finland, Turku
Italië, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Frankrijk, Nogent Sur Oise
...is onze Made in France chorizo een specialiteit van varkensvlees, gecombineerd met specerijen volgens een uniek recept dat de reputatie van onze chorizo waarborgt. Onze producten: Droge hamworst, Chorizo schouder, Chorizo sticks, Chorizo PP D32 stick, Gesneden chorizo, Chorizo blokjes, Chorizo kruimels, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Gesneden chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play