Slowakije, Dolný Ohaj
...Glucosestroop is een zoete siroop die wordt gemaakt door de hydrolyse van zetmeel. Het bestaat voornamelijk uit glucose, maltose en maltodextrinen. Deze siroop wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie als zoetstof, verdikkingsmiddel en vochtvasthoudend middel. Het is te vinden in een verscheidenheid aan voedingsmiddelen zoals snoep, frisdranken, gebakken goederen en sauzen. Naast het gebruik...
Portfolio (36)
Polen, Brzozów
... wordt vervolgens verwarmd en gefilterd. Op deze manier vindt er hydrolyse plaats van complexe suikers naar eenvoudige suikers (voornamelijk fructose). Door het verwarmen verandert het sap in een vloeistof met een consistentie die lijkt op vloeibare honing. Hoe ziet agavesiroop eruit? Het kan variëren van een lichte - gouden kleur tot een donkere - amberkleur. Hoe donkerder de kleur, hoe rijker het...
Portfolio (781)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play