Duitsland, Heidelberg
...Ideaal om karakter te geven aan gerechten en sauzen, kan deze poedervormige bouillon "clear solutions" ook als smaakmaker worden gebruikt. Textuurpoeder kan gemakkelijk in veel bereidingen worden verspreid.
Portfolio (74)
Duitsland, Bad Bramstedt
...Gedroogde jeneverbes wordt gebruikt om veel bekende, hartige gerechten op smaak te brengen. Een intense en kruidige toets maakt de jeneverbes ideaal voor het bereiden van marinades en sauzen, evenals voor het inmaken. Jeneverbes wordt meestal gedroogd gebruikt. Het gedroogde kruid heeft een iets intensere aroma dan de verse bes. Als kruid kun je ze klassiek gebruiken bij het koken van zuurkool en...
Portfolio (89)
Italië, Carbonara Al Ticino
...Wij produceren smaken voor een breed scala aan producten: sauzen, bouillon, soepen, gevulde pasta, vleesproducten, kant-en-klare maaltijden, snacks, enz. Bijzondere aandacht gaat uit naar de formulering van vele "soorten vlees" door de ontwikkeling van verwerkingssmaken die omvatten: Geroosterde vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, kip Gekookte vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees...
Portfolio (8)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
... vleesproducten, kant-en-klare maaltijden, snacks, hartige producten en voedingsproducten. SOLINA levert functionele additieve ingrediënten, bouillon, fonds, aroma's, smaakmengsels en kleurstoffen voor het volledige assortiment van vleeswaren en de visindustrie. SOLINA is actief in Europa, Azië en het Midden-Oosten met in totaal 11 productielocaties en 11 onderzoeks- en ontwikkelingscentra in 17 landen.
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play