Frankrijk, Gonesse
...De beroemde Harissa-saus met een pittige smaak, perfect om al je gerechten op smaak te brengen. Een puree van traditionele pepers in de oosterse keuken.
Portfolio (26)
Tunesië, Hammam Sousse
... stofwisseling. Door de pittigheid stimuleert het een veel snellere werking van de stofwisseling die iedereen nodig heeft. Traditionele Harissa Ingrediënten: Gedroogde & Gerookte pepers Zonnebloemolie Knoflook Koriander Zout Oorsprong: Tunesië Verpakking: 200gr Glazen Pot Smaak: Pittig...
Portfolio (43)
Tunesië, Tunis
...De Berber Harissa is een pittige pepersaus die veel wordt gebruikt in de Noord-Afrikaanse en Midden-Oosterse keuken. Het wordt gemaakt van gedroogde pepers of gedroogde cayennepepers. Categorieën: Voedingsmiddelen Conserven Harissa & Hrouss Ingrediënten: 75% Cayennepepers, Zonnebloemolie, Olijfolie, Knoflook, Zout, Specerijen...
Portfolio (130)
...Gecrushte Tomaten met Peper - 6194055552318 - Conserven Verpakking per doos: 24 UVC Verpakking per pallet: 78 dozen Producttype: Gepeld, Gecrushed en Saus Familietarief: Tomaten en Harissa Subfamilietarief: TOMATEN...
Portfolio (124)
Turkije, Istanbul
...Deze saus, die vooral populair is in Noord-Afrikaanse landen, met name in Tunesië, bevat zon gedroogde tomaten, Albanese pepers en 10 verschillende specerijen. Er is ook een optie van 1150 g tray beschikbaar.
Portfolio (10)
Duitsland, Hamburg
...Ingrediënten: hete pepers (87%), knoflook, koriander, zout, komijn, zuurteregelaar: citroenzuur (E330)...
Portfolio (7)
Spanje, Cuarte De Huerva
...% natuurlijk, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. José Lou heeft een nieuwe en pittige twist gegeven aan een van zijn populairste patés door Harissa toe te voegen, een pittige saus op basis van rode pepers. Bedoeld om te smeren op broodjes en toastjes, maar ook om sauzen, stoofschotels, enz. te bereiden... Netto gewicht: 120 g of 220 g Ingrediënten: zwarte olijven van de variëteit "Empeltre", pittige rode peper, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, karwij.
Portfolio (10)
Frankrijk, Mietesheim
...De kracht van rode peper in een condiment! De ideale metgezel om uw gerechten op te fleuren. Val voor de biologische versie van Alélor. Ingrediënten: Rode pepers* (25%), wortelen*, tomaten*, uien*, knoflook*, zonnebloemolie*, appelazijn*, witte wijnazijn*, zeezout, specerijen*. *Ingrediënten uit de biologische landbouw...
Portfolio (80)
Italië, Sassello
...Harissa-pasta is een mix van pepers, koriander, chili, olijfolie en knoflook. Deze pittige condiment kan worden gebruikt om tomatensauzen te verrijken en is een fantastische aanvulling op veel Marokkaans geïnspireerde gerechten. Harissa-saus heeft een mooie glans en goede diepte. Geweldige rijke textuur, glad en stevig met goede hechting. De smaken zijn allemaal zeer goed in balans met een goed...
Portfolio (9)