... toegevoegd, maar verdwijnt tijdens het kookproces. Het zout heeft ook een kenmerkende smaak, die is beschreven als vergelijkbaar met hardgekookte eidooiers. Deze hartige umami-smaak wordt daarom vaak gebruikt in recepten zonder eieren om een eismaak toe te voegen. Kala Namak wordt voornamelijk gebruikt in de Indiase keuken als een condiment, meestal bij snacks. Het wordt gebruikt in chutneys, raita's...
Cocotine : Het merk van hoogwaardige verse en diepgevroren eiproducten van de Groupe Eureden.
Onze kracht en ons verschil: de coöperatie.
Meer dan 200 referenties van eieren gelegd in Frankrijk.
Dankzij onze 230 boeren kunnen we u een volledige traceerbaarheid van het veld tot het bord garanderen.
Een vereenvoudigde traceerbaarheid dankzij een afneembare en herpositioneerbare sticker, aanwezig...
...Een romige mayonaise met een authentieke smaak, subtiel gecombineerd met zwarte truffel uit de Provence.
Proefadviezen:
Met hardgekookteeieren, schaaldieren, vis, groentesticks.
...Méchouia is een typisch Tunesische salade. Bestaat uit tomaten en pepers, gegrild en gehakt na het koken, met specerijen en knoflook, deze Tunesische specialiteit wordt geserveerd met verkruimelde tonijn of hele tonijn, olijven en hardgekookteeieren.
Categorieën: Voedingsmiddelen Conserven Salade Méchouia...
Al meer dan 40 jaar staat Lecoque eggs garant voor eiproducten van topkwaliteit voor industrie, groothandel en retail.
Dagelijks vertrekken hardgekookte gepelde eieren en een uitgebreid afgeleid gamma hiervan naar verschillende Europese afzetmarkten zoals België, Nederland, Frankrijk, Engeland en Duitsland.