Frankrijk, Boissy Saint Leger
... Île-de-France, en zijn team chocoladebonbons bereiden die maximaal 15 dagen houdbaar zijn. Stéphane Janin, professionele chocolatier gevestigd in Val de Marne en specialist in het maken van chocolade, nodigt u uit om zijn chocoladefabriek te ontdekken terwijl u geniet van heerlijke pralines, pure chocolade, truffels ... Verkoop van ambachtelijke chocolade (chocoladegeschenken, chocolade-assortimenten, chocolade ...) en creatie van gepersonaliseerde chocolade voor bedrijven.
Portfolio (36)
Vanaf jonge leeftijd, gepassioneerd door de gastronomie, heeft de familie Polonio en Lopez, met ervaring, innovatie en de ontwikkeling van nieuwe modellen en gastronomische technieken, het bedrijf Sabores de Anabel Gastronomía en Catering sl opgericht. Dit familiebedrijf, opgericht in 2010, richt zich op de productie van jam, sauzen, groenten in olijfolie, sinaasappelconfituur, groenteconserven, f...
Portfolio (8)
Zweden, Ystad
... grondstoffen van lokale producenten hebben bij ons hoge prioriteit en kunstmatige toevoegingen zijn vanzelfsprekend verboden in onze producten. Handgemaakte chocolade en zelfgemaakte pralines in een mooie chocoladeverpakking zijn een exclusief en gewaardeerd cadeau om aan medewerkers te geven voor jubilea, kerst, pasen en andere feestdagen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play