Le Domaine du Quesnay is een familiebedrijf sinds 40 jaar. Gelegen in Normandië in Pissy-Pôville (76), zijn de boomgaarden biologisch sinds 2020. Dankzij de productie van zijn bomen ontwikkelt het domein verschillende producten om te voldoen aan de eisen van zowel professionals als particulieren.
U kunt er cider (brut, demi-sec en zoet), appelsap, ijs-cider, bruisend appelsap en verschillende alco...
...Een halfdrogecider van regionale streuveldtappels en een zure kers dessertwijn completeren ons assortiment.
• Cider:
De cider is een heerlijke dorstlesser. Met een laag alcoholpercentage van ongeveer 3,5 vol. % en de bruisende koolzuur maakt het een verfrissend drankje op warme zomeravonden, maar ook bij hartige uientaarten en zoete crêpes.
• Zure kers dessertwijn:
Met 12 % vol. alcohol is...
De Cidrerie la Brique is gespecialiseerd in de productie van alcoholische dranken op basis van appels: droge cider, halfdrogecider, zoete cider, rosé, calvados en pommeau.
De appels worden voornamelijk geoogst in de boomgaarden van het Cotentin. De Cidrerie de la Brique heeft het Gourmandie-logo: een garantie voor een kwaliteitscharter, maar ook een garantie voor de herkomst van de ciderappels...