...De Rode Bietina is een groene bladgroente met een ovale vorm, met een helderrode stam en nerven. Met een delicate smaak bevat het mineralen en vitamines. Beschikbaar in trays, zakken of piepschuim van verschillende gewichten.
Portfolio (47)
Italië, Pontecagnano Faiano
...De smaak is zoet en rijk aan vezels. De groene bladeren zijn gekenmerkt door de aanwezigheid van rode nerven, net als de steel. Het heeft een behoorlijke hoeveelheid vitamines en mineralen. Variëteit baby leaf. Mogelijkheid om te gebruiken voor de bereiding van een mixsalade. Beschikbaar in zwarte kisten of thermisch gelaste piepschuimverpakkingen van 500 g en 1 kg.
Portfolio (10)
Slovenië, Krmelj
...Fettuccine pasta, gemaakt van durumtarwe meel, is een veelzijdige en geliefde pastasoort die bekend staat om zijn brede en platte vorm. Deze fettuccine-noedels worden verrijkt met de toevoeging van snijbiet, wat een levendige groene kleur geeft en een vleugje aardse smaak toevoegt. De combinatie van durumtarwe meel en snijbiet creëert een unieke en visueel aantrekkelijke pasta die een vleugje...
Portfolio (31)
Spanje, Chipiona
...Avocado's, Granaatappels, Lychee, Mango's, Papaja's, Aardbeien, Bessen, Frambozen, Nectarines, Perziken, Vijgen, Abrikozen, Druiven... Groenten: Broccoli, Kool, Bloemkool, Rammenas, Radijs, Knolraap, Rutabaga, Spinazie, Bieten, Snijbiet, Sla, Schorseneer, Zoete Aardappelen, Aardappelen, Pompoen, Komkommer, Courgette, Groene Bonen, Maïs, Selderij, Knolselderij, Witlof, Mache, Peterselie, Asperges...