Frankrijk, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... lichtheid in een explosie van frisheid. De discrete neus opent zich natuurlijk met tonen van appel. In tegenstelling tot zijn concurrenten is het niet erg zoet, waardoor er veel ruimte is voor het fruit en een verbazingwekkende rondheid in de mond. Bij het proeven vermengen tonen van knapperig fruit tussen appel en peer zich met een rijke en romige textuur. Onze likeur is vrij van conserveermiddelen en kunstmatige kleurstoffen, waardoor het uiterlijk 100% natuurlijk is. Bottelen, kurken en etiketteren gebeurt ook met de hand.
Portfolio (58)
Spanje, Murcia
Wij geloven in de kwaliteit van producten die in Spanje zijn gemaakt, daarom willen we ze delen met de rest van de wereld. Asturiërs zijn trots op hun geitenkaas, Valencianen op hun paella, Riojanen op hun wijn, maar heel Spanje verheugt zich wanneer onze producten en recepten verder gaan dan onze grenzen. Als Spanjaarden zijn we trots op onze gastronomie en de verscheidenheid aan producten die in...
Portfolio (178)
Frankrijk, Ascain
... zure smaak van granny-smith-appel en eindigt met lange noten van verse noten en amandelen. Proefsuggesties Aperitief en/of digestief. In uw kookingrediënten kan het dienen om uw fruitsalades te besprenkelen of om uw gasten een "trou basque" (vergezeld van groene appelsorbet) aan te bieden.
Portfolio (8)
Het bedrijf bestaat uit de productie van likeuren op basis van (eigen geproduceerde) rode vruchten, onder andere, die zijn gemaakt in bagaceira van groene wijn, waarbij de vruchten meer dan een half jaar in de likeur worden gemarineerd. Van productie tot botteling duurt het 12 maanden. De bereiding van de likeuren is ambachtelijk en beperkt tot de productie van de vruchten. De smaken variëren van framboos, braam, appel, clementine, kiwi, bosbes, passievrucht, koffie, afrodisiacum, eucalyptus, kastanje en citroen.