Griekenland, Chalkidiki
...Kalamata Olijven. Ze zijn compact en knapperig met een subtiele fruitige smaak, die zout en licht bitter is. Ze worden gegeten als een voorgerecht, in salades en vooral in Griekse salade. Ze worden uitsluitend in heel Griekenland geteeld en worden op een natuurlijke manier verwerkt, zoals gedefinieerd door het productieproces.
Portfolio (10)
Griekenland, Messolonghi
... ter wereld. De tafelvariant Kalamata, ook wel de koningin van de olijven genoemd, is de meest smaakvolle en knapperige natuurlijke zwarte olijf. De biologische productiemethode en verwerking - in combinatie met het zout uit de zoutpannen van Mesolongi - creëert een eindproduct van ongeëvenaarde kwaliteit. In onze vestiging aan de Spiros Moustaklisstraat 32 in Mesolongi kunt u onze producten...
Griekenland, Volos
...Agori Korkou & Co is een familiebedrijf dat in 1989 is opgericht. De belangrijkste activiteiten zijn de productie, verpakking en export van olijven. We zijn gevestigd in Centraal-Griekenland, in een gebied vol olijfbomen, en onze leveranciers zijn uitsluitend kleine lokale boeren. Onze productlijst bevat verschillende soorten olijven, waaronder zwarte, groene, blonde en Kalamata-olijven, in diverse verpakkingen en vormen, zoals heel, ontpit, in plakjes, gevuld en ook als pasta.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play