Frankrijk, La Vicogne
Bio Fast is een producent van biologische groenten. Sinds 20 jaar streven we ernaar om kwaliteitsgroenten te produceren op onze familieboerderij in het noorden van Frankrijk. In 2015 hebben we ervoor gekozen om onze onderneming om te schakelen naar biologische landbouw om te voldoen aan de verwachtingen van de samenleving en meer in lijn te zijn met onze overtuigingen. Vandaag de dag kunnen we ...
Portfolio (15)
Duitsland, Bad Bramstedt
...Wil je iets bijzonders met vis, maar snel? Hoe zit het met een pittige gratin met zalm of andere visfilets? De kruidenmix met dille vraagt alleen om zalm en room. Een verfijnd visgerecht is een bijzondere lekkernij die, naast de edele smaak, een vleugje zee op het bord brengt, inclusief maritieme vakantiegevoelens. Een viskruidenmix vol heerlijke kruiden, onmisbaar voor de echte visliefhebber. Inhoud: 25,00 g Artikel-nr: 500224 Energie: 1140 kJ/269 kcal Vetten: 1,4 g waarvan verzadigd: 0,3 g Koolhydraten: 46,1 g waarvan suikers: 2,9 g Eiwit: 17,0 g Zout: 23,2 g...
Portfolio (89)
Frankrijk, Les Rues-Des-Vignes
...Een uitstekende proefbier. Verleidelijk & zacht Intens en verleidelijk. Zeer fruitig met een zeer subtiele bloemige afdronk. Een confituurachtige kant die de verleidelijkheid brengt. We bevinden ons in de finesse, de delicatesse en de balans. Stijl: Blonde Bier Alcohol: 8,4° Mouten: Pilsen, Abdij en Tarwe Hop: Elixir, Golding en Magnum IBU: 26 Gerechten: Welsh, Vlaamse Carbonnade, Maroilles Gratin, Jagerkonijn Desserts: Suiker-taart, Echte Wafel uit Vlaanderen...
Portfolio (14)
CSI is gespecialiseerd in de studie, de fabricage, de assemblage en de opstart-afstemming van IR (Infrarood) elektrische of gasinstallaties, UV (Ultraviolet), EB (ELECTRON BEAM). Wij bieden ook verbeteringen van bestaande apparatuur aan. Wij bieden onze diensten voornamelijk aan voor de volgende sectoren: AUTOMOBIEL, VOEDSEL, COIL COATING, LIJMEN, TECHNISCH BETON. In de AUTOMOBIEL sector variëren...
Portfolio (84)
België, Gent
... Brugge die nog actief is. De brouwerij is opgericht in 1856 en telt inmiddels zes generaties. Ervaren gidsen leren u alles over mout en hop. Tijdens het bezoek, dat ongeveer 45 minuten duurt, geniet u ook van een geweldig panoramisch uitzicht over Brugge. Gastro walk - charm formule Minimaal aantal deelnemers: 20 Maximaal aantal deelnemers: Onbeperkt VRAAG VANDAAG NAAST Voorbeeld van het menu Voorgerecht in de brouwerij, één drankje inbegrepen (Brugse Zot bier of frisdrank): Oven gratin met Noordzeegarnalen, champignons en courgette Gravlax van verse zalm Knapperige salade met...
Portfolio (49)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de distributie van biologische diepvriesproducten voor professionals. Ons merk AQUIBIO is tegenwoordig erkend en gewaardeerd door biologische winkels, de collectieve horeca en verwerkers. Ons merk AQUABON dekt al uw behoeften op het gebied van wilde vis en schaaldieren, maar niet biologisch. AQUITAINE BIOLOGIE beschikt over een catalogus...
Portfolio (184)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000017881 Rijk aan vezels en eiwitten, hun mooie oranje kleur verlicht de gerechten. We houden van rode linzen vanwege hun snelle bereiding. Fragiel tijdens het koken, ze worden gegeten als een puree, naturel of gekruid. Ze zijn ook heerlijk in een gratin of in soep. Samen met een graan garanderen peulvruchten in het algemeen en linzen in het bijzonder een complete vegetarische...
Portfolio (114)
Frankrijk, Mitry Mory
Opgericht in 1998, is ALIA een groothandel gespecialiseerd in tafelkunst met professionele kwaliteitsproducten tegen de laagste prijzen op de markt. Wij garanderen u een breed assortiment aan tafelkunst & CHR professionele kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We werken samen met grote merken zoals Sarreguemines, Pillivuyt voor onze borden, schalen en servies. En met Chef & Sommelier, Stolzle Lausit...
Portfolio (265)
Réunion, Saint Paul
...Bereid, kook en proef de traditionele Réunionse gerechten die je in teamverband boven een houtvuur hebt bereid: Op het menu: Cari kip, Rougail worst of vis, Pompoen gratin, Achards van groenten en Brèdes, Samoussa, Gâteau ti' son en natuurlijk, een ti' rhum arrangé (met mate te consumeren!) De Creoolse keuken in teamverband biedt een ontspannen en vermakelijke omgeving. Dit stelt de deelnemers...
Portfolio (6)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische nootmuskaatpoeder "Provence d'Antan" van Araquelle. De nootmuskaat wordt in poedervorm gebruikt om vlees, soepen en groentepuree te verrijken. Het gebruik is zeer divers in de keuken, zowel in hartige als in zoete gerechten. Het versterkt met name de béchamelsaus, de gratin dauphinois en de quiche lorraine. Netto gewicht: 20g Kleine metalen doos: 6,7x5,5cm h9cm...
Portfolio (198)
Frankrijk, Talant
... weinig ingrediënten het essentiële te bereiken: een onfeilbare en foutloze uitvoering om zonder enige schaamte te genieten van een eenvoudige, gezonde en smakelijke keuken. Het laat u gerechten ontdekken in dit boek die in alle eenvoud de ogen zullen doen oplichten. Toegankelijkheid gegarandeerd, met op uw bord: pot-au-feu, bourguignon, blanquette, maar ook risotto, gratin dauphinois of tarte au maroilles, enz. AUTEUR Na socioloog te zijn geweest, opende DORIAN NIETO zijn kookblog "Maar waarom vertel ik u dit... doriancuisine.com" om te delen Referentie:BELSO17 Op voorraad:1 Artikel Taal:Frans...
Portfolio (192)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De nootmuskaat komt van de nootmuskaatboom, een fruitboom die voornamelijk groeit in de regio's van India en Indonesië. Deze specerij wordt vaak in zijn ruwe vorm aangetroffen, vergezeld van een klein raspje om allerlei gerechten te bestrooien. Het is een van de belangrijkste ingrediënten voor het maken van curry's, bechamelsaus, gratin dauphinois of zelfs Savoyaardse fondue. De Sartha...
Portfolio (30)
Frankrijk, Auxerre
...Neus open, boeket, met tonen van cacao en nootmuskaat, hint van pruimencompote, vleugje leer Mond zachte aanzet, fluweelachtige tannines, lang en vol, mooie omhulling, karakter op de gratin van rode vruchten en specerijen Wijn-spijs combinatie rode vlees, wit vlees, zachte kaas Vinificatie betonnen cuve. Fermentaties temperaturen van 26 tot 28°C; 2 tot 3 remontages per dag. Malolactische...
Portfolio (190)
Frankrijk, La Jaille Yvon
...Onze MCÖ-soja-eiwitten zijn ontworpen om u te laten profiteren van onze expertise, maar ook om onze creaties en receptideeën rechtstreeks uit onze voorbereidingskeuken met u te delen. Onze HéÖ-granules zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder Kip, Chorizo, Merguez, Schaaldieren en in diverse maten: Of het nu gaat om bolognese, gratin of andere gerechten, alle granules zijn klaar om...
Portfolio (5)
Frankrijk, Plaisir
...De papaja is een lid van de Caricaceae-familie, het vlees wordt gegeten als een voorgerecht, in dessert of in salade gemengd met andere vruchten. Groene papaja kan worden gebruikt in gratin. Kenmerken van de papaja: Papain wordt gebruikt in zogenaamde "enzymatische" scrubs, die veel milder zijn dan korrelige scrubs. Huid: verwijdert dode cellen op het oppervlak van de epidermis, zonder gezonde...
Bijpassende producten
De Papaja
De Papaja
Andere Producten
De Okra
De Okra
Portfolio (34)
Italië, Monterotondo
...Voedingsindustrie gespecialiseerd in gekruide paneermeel (goudbruin - geroosterd - cornflakes - au gratin - zout en peper - pittig - Italiaans en Spaans), mengsels van specerijen, GRAND ROAST ook in zakjes van 7 g, smaakmakers voor vlees en vis, verkoop van specerijen, chocolade, bonbons, koffie, bieren, voor de industriële/groothandel/detail/horeca/bar/slagerijen GDO etc. In eigendom van een van de meest prestigieuze universiteiten van Italië, maken we gebruik van hun professionele expertise om producten van hoge kwaliteit te garanderen.
Frankrijk, Lyon
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play