Frankrijk, Soreze
...De lekkernijen van onze meren: recepten en praktische tips - Michel VIDOUDEZ - 69 pagina's. Recepten om onze rivier- en meer vissen goed te bereiden, evenals enkele sauzen om deze vissen op hun waarde te waarderen. REF:LIVCAPOI Netto Gewicht: 0,165 kg...
Portfolio (195)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Verwarm onze Mediterraanse Frita in een pan op laag vuur en voeg het toe aan uw vleesgerechten door het kookvocht erbij te doen. Ook warm, in een omelet of met uw gefrituurde of gegrilde vissen. Koud als voorgerecht om een zomerse maaltijd te beginnen. Het kan ook gebruikt worden voor de bereiding van heerlijke bladerdeegpasteitjes, genaamd "coka". Ingrediënten tomaten (61%), groene en rode paprika's (25%), uien (7%), zonnebloemolie, gemodificeerd maïszetmeel, olijfolie (1%), suiker, zout, kruiden, specerijen.
Portfolio (142)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...De oogst van de eieren vindt plaats in december wanneer de vissen tussen de 1 en 2 jaar oud zijn. Net gezouten worden ze in een potje gedaan en gepasteuriseerd. Het is een krokant en heerlijk vers product. Zowel op toast als in potjes zullen de eieren kleur geven aan uw borden. (netto gewicht 80g) Referentie: PTOEUV Samenstelling: Foreleieren, Zout Kweek: Dordogne Forel Gewicht: 80g/180g...
Portfolio (18)
Spanje, Murcia
...Bonito wordt gemaakt van vissen die in de zomermaanden worden gevangen wanneer grote groepen zich naar de Cantabrische Zee begeven. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees en sappige textuur. Het 100% natuurlijke product wordt gekookt en er wordt olijfolie en zout aan toegevoegd, of een ingelegde saus. Stukken: 10 Stukken: 24...
Portfolio (178)
Denemarken, Faaborg
... dure tussenpersonen uit. Er zijn vandaag de dag zoveel tussenpersonen op de markt waar bedrijven geld aan moeten verdienen, wat de prijs van het product verhoogt en de levertijd verlengt. Auto's Gourmet Grossisten is uw garantie voor de verse grondstof. De vis wordt gesneden door professionele vakmensen en verpakt in druppelvrije thermokisten. Onze leveringssystemen zorgen ervoor dat de vis die in...