...Gorgonzola is een rauwmelkse kaas met een lichtgele kleur, waarvan de groene aderen ontstaan door het proces van erborinatura, dat wil zeggen de vorming van schimmels. In de Dolce-versie is hij romig en zacht, met een bijzondere en kenmerkende smaak, licht pittig. In de Piccante-versie heeft hij een sterkere en krachtigere smaak, waarbij de pasta meer erborinato is, stevig en kruimelig...
Italië, Misano Adriatico
...Geniet van de echte smaak van de Italiaanse traditie met de kaas GRAN RISERVA LEONARDI Gorgonzola DOP dolce. Met een gewicht van 1,5 kg biedt deze verpakking een genereuze hoeveelheid heerlijke kaas voor een verscheidenheid aan gerechten. Probeer de Gorgonzola DOP dolce in de pasta of voeg het toe aan je volgende kaasplank.
Portfolio (200)
Finland, Turku
Vanuit een werkelijk wereldwijde perspectief, sourcen we producten in de belangrijkste productiegebieden van Europa, Noord- en Zuid-Amerika, en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productgroepen zijn Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks en Da...
Portfolio (177)
Litouwen, Bajorai, Vilniaus R.
...Gorgonzola is een kaas die over de hele wereld aanwezig is en een uitdrukking van Made in Italy bij uitstek. Het werd voor het eerst geproduceerd aan het einde van de 9e eeuw, nabij Milaan, in de stad Gorgonzola, waar het zijn naam aan ontleent. Aanvankelijk werd het 'stracchino verde' genoemd, omdat het werd gemaakt met de melk van de 'stracche' koeien, dat wil zeggen 'moe', die vanuit de Prealpen naar de laagvlakte afdaalden om te rusten. Dit product heeft de PDO (DOP) certificering.
Portfolio (10)
Italië, Gorgonzola

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play