Slowakije, Dolný Ohaj
...Glucose-fructosestroop F9 CODE:D00902 Beschermcontainer:640 l Mauser-container:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
Portfolio (36)
...{"INGREDIËNTEN":"Ingrediënten: koolzuurhoudend water, suiker, zuurteregelaar: citroenzuur, taurine 0,40%, zuurteregelaar: natriumcitraat, glucuronolacton, aroma, glucose-fructosestroop, cafeïne 0,02%, kleurstoffen: E150c en riboflavine, inositol, zoetstof: stevioglycosiden, niacine, pantotheenzuur, vitamine B6, vitamine B12. Gepasteuriseerd. Een gevarieerd en evenwichtig dieet, evenals een...
Portfolio (38)
Oostenrijk, Wien
...Diverse glucose-fructosestroop...
Portfolio (190)
Oekraïne, Pervomaysky
...Gebacken mengsel (80,0%) (havervlokken, gerst, rogge, spelt, maïsballetjes (grutten en maïsmeel, suiker), natuurlijke honing, geraffineerde ged deodoriseerde zonnebloemolie, gerstemoutextract, Himalayazout, vitamine E), een mengsel van gedroogd fruit (13,5%) (in een variabele verhouding: rozijnen, gedroogde kersen, stukjes gedroogde abrikozen), een mengsel van gekonfijt fruit (5,5%) (in een variabele verhouding: stukjes aardbeien, perziken, glucose-fructosestroop), stukjes kersen en freeze-dried aardbeien.
Portfolio (123)
Italië, MILANO
...De "Develey" tomatenketchup, met zijn klassieke volle en delicate smaak, is ideaal om te combineren met vleesgerechten, hamburgers, frietjes en hotdogs. De meest aromatische saus die er is, is gemaakt van de allerbeste tomaten, die in de zon zijn gerijpt. De rest? Het recept is geheim. Ingrediënten: Tomatenconcentraat (69%), Glucose-fructosestroop, Azijn, Gemodificeerd maïszetmeel, Zout...
Portfolio (229)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Gemaakt van maïszaad onder een proces van zetmeelhydrolyse met gebruik van amylolytische fermentatieve stoffen, gevolgd door filtratie van het hydrolysaat, demineralisatie en koken tot een bepaalde gewichtsverhouding van droge stoffen. Droge stoffen in 100g, minimaal 77,6 g/g Koolhydraten, %, minimaal 100 Vetten, % 0 Eiwitten, % 0 Energiewaarde, kcal/100 g 310,4 Samenstelling: Patiënten 100% / Siropen 100% Droge stoffen, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Totale as, % max: 0,40 Fructose %: 9,0 - 12,0 Maltose %: 18,0 - 35,0 Glucose, %: 36,0 - 42,0...
Portfolio (6)
Frankrijk, Montelimar
...), suiker, glucose-fructosestroop, eiwit, gekonfijte sinaasappelschil (sinaasappelschil, glucose-fructosestroop, suiker), ongezuurd brood (aardappelzetmeel, zonnebloemolie), natuurlijke aroma's (kinine). Productiemethode: Suiker en glucosestroop gekookt in een ketel, met sinaasappelschil, meloen en amandelen. Allergenen: Amandelen, ei, mogelijke sporen van noten. Opslagaanbevelingen: Bewaar gesloten en droog tussen 18 en 22°C. Ten minste houdbaar tot: 12 maanden...
Portfolio (154)
Frankrijk, Saint Martin Belle Roche
...Tubes van 300g en 60g Caramel Beurre Salé met fleur de sel uit Guérande. En wat zit erin? Caramel met boter en fleur de sel uit Guérande (glucose-fructosestroop, suiker, gecondenseerde melk, room, ongezouten boter, boter met fleur de sel uit Guérande, zout uit Guérande, water), stabilisator: pectine. Allergenen onder de loep Melk. Goed bewaren is niet moeilijk Régilait Caramel Beurre Salé is 15 maanden houdbaar voor opening en 1 maand na opening, op kamertemperatuur. Plastic tube, dop: weggooien bij het huishoudelijk afval.
Portfolio (23)
Polen, Wrocław
...Ingrediënten: glucose-fructosestroop, chocolade 25% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, plantaardige vetten (palm), melkvet, emulgatoren: lecithine (soja) en E 476; aroma), suiker, water, plantaardig vet (palmvet, gedeeltelijk gehard palmvet, emulgator: E471), magere melkpoeder, gelatineer middel: agar, hoog schuim albumine (eiwit, stabilisator: E 1505), conserveermiddel: kaliumsorbaat, zuurgraadregelaar: citroenzuur, aroma: ethylvanilline, zout, kleurstof: caroteen. Kan sesam bevatten. Naast cacaoboter bevat chocolade plantaardige vetten. Cacaidelen in chocolade: 40,5%. Set: Folklore...
Portfolio (179)
...De fructose Sweet 77/30 is de ideale glucose-fructosestroop voor de voorjaars- en zomervoeding van bijen. Bestaat uit een mengsel van eenvoudige suikers en zorgt voor een goede voeding en stimulatie in afwezigheid van oogst. Volledige voeding voor bijen op basis van glucose/fructose uit maïs en omgekeerde suiker, bevat vitamines, pro-vitamines en aminozuren. GEBRUIK: In het voorjaar en bij...
Portfolio (200)
Bulgarije, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... zonlicht.","Ingredients":"Tarwe meel, glucose fructosestroop, cacaoglazuur 17% (suiker, geraffineerde volledig gehydrogeneerde palmvet, cacaopoeder (10-12% vet), droge wei, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma: vanille, zout) zonnebloemolie, bijenhoning 3%, kaneelpoeder 1%, zoetstoffen: natriumbicarbonaat, ammoniumbicarbonaat.","Shelf Life":"6 maanden"}...
Portfolio (4)
Duitsland, Berlin
...De klassieker in het koelvak. Fluffy verse kwark met de smaak van gecondenseerde melk. Voor iedereen die het 's ochtends en onderweg het liefst zoet heeft. Ingrediënten: 85% kwarkbereiding (79,3% kwark met driekwart vetgehalte (melk, melkzuurbacteriecultuur), suiker, gecondenseerde melk toevoeging 5,2% (glucose- en fructosestroop, suiker, water, gecondenseerde melk met suiker 10%, plantaardige...
Portfolio (10)
Frankrijk, Rungis
...Ingrediënten Gouden rozijnen 17,00%, Bananenchips 12,00%, Ananasblokjes 18,00%, Papayablokjes 18,00%, Jumbo Chili Dark Flame rozijnen 13,00%, Kokosvlokken 4,00%, Sultana rozijnen 13,00%, Zachte kokosblokjes 812 (kokosnoot, glucose- en fructosestroop, dextrose, tarwezetmeel, gelatine van rundvlees, zout, suiker) 6,00%, Plantaardige olie, conserveermiddel (E220)...
Portfolio (249)
Frankrijk, Paris
...Ingrediënten: Kiwi uit Frankrijk, glucose-fructosestroop, citroenzuur. Let op! Bevat sulfieten. Voedingswaarde per 100g: Energie 310 Kcal / 1310 kJ Vetten < 0,5g waarvan verzadigde vetzuren 0,2g koolhydraten: 76g waarvan suikers 48g vezels 1,5g eiwitten 1g zout < 0,1g Ean13: 3770010599609 Referentie: KiwiBioFrance1...
Portfolio (133)
...Glucose en glucose-fructosestroop uit maïs en tarwe - verschillende DE-waarden en viscositeit - ook glucose-fructosestroop - vaten, IBC of bulk in tankwagen - gecertificeerde goederen, Halal en Kosjer, Non-GMO...
Portfolio (4)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Amandelen, gekonfijte meloen (herkomst Frankrijk) (meloen, glucose-fructosestroop, zuurteregelaar: citroenzuur), suiker, poedersuiker, lavendelhoning, omgekeerde suikersiroop, glucose-siroop, ongezuurd brood (aardappelzetmeel, water, zonnebloemolie), natuurlijke extract van sinaasappelbloesem, gekonfijte sinaasappelschillen (sinaasappelschillen, glucose-fructosestroop, suiker, conserveermiddel: E 202, zuurteregelaar: citroenzuur). Eiwitten.
Portfolio (109)
Duitsland, Wörrstadt
... bovendien vrij van conserveermiddelen en wordt bijzonder zorgvuldig geproduceerd. Ingrediënten: Sinaasappelschillen*, Glucose-fructosestroop*, Citroensap* *=uit gecontroleerde biologische teelt Allergenen: geen aanwezig Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
Tsjechië, Zvoleneves
Wij bieden op maat gemaakte zoetstofoplossingen, evenals een breed scala aan standaard zoetstofproducten, waaronder vloeibare en omgekeerde suiker, mengsels met glucose- en fructosestroop, vloeibare fructose, rietsuiker, bijvoedingstroop, gespecialiseerde bakstroop, Golden Syrup, Treacle, fondants en mengsels met Stevia en Neotame, inclusief droge mengsels voor tafel- en baktoepassingen. Neem...
Kroatië, Split
Wij werken in de voedsel- en non-foodindustrie met verschillende grondstoffen, zetmeel, glucose-fructosestroop, gluten en perliet als voederadditief. We verkopen ook preforms voor de drankenindustrie. We hebben concurrerende prijzen voor fruitdestillaten van pruimenbrandewijn, peer, kweepeer, abrikoos en wijndestillaat. We hebben appelconcentraat, appelmoes, aseptisch of tanktrack.
...fructosestroop (HFS) en citroenzuur. Engineering en systeemintegratie worden ook uitgevoerd voor graanverwerkingsinstallaties en voor fermentatieprocessen van derden. Met tientallen jaren ervaring in microbiële productieprocessen kent Vogelbusch niet alleen de diverse eisen voor het ontwerp van bioreactoren, maar biedt ook de technische oplossing voor de verwerking van fermentatieproducten zoals destillatie, verdamping, ionenuitwisseling, chromatografie, filtratie, kristallisatie en extractie. Met expertise van meer dan 90 jaar biedt Vogelbusch op maat gemaakte installaties volgens de wensen van de klant.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play