Turkije, Bursa
Wij produceren azijn met traditionele methoden. We hebben variëteiten van appel, druif, granaatappel, kweepeer, meidoorn, Ginkgo Biloba, sandelhout met gom, kurkuma en jujube. Onze azijnen worden geproduceerd door middel van natuurlijke fermentatie, waardoor er na opening van de fles een witte laag aan de bovenkant kan ontstaan. Deze laag wordt "Azijnmoeder" genoemd en is een laag die de azijn nat...
Portfolio (9)
... producten. We kunnen variëteiten zoals komijnpasta, gemberpasta, carobpasta en ginkgo biloba pasta noemen. Ons dagelijkse totale capaciteit is 5000 stuks van 400 g potten, en we hebben de mogelijkheid om dit te verhogen. Tegelijkertijd bieden we, op basis van de wensen van onze klanten, ook veel producten aan die we via externe leveranciers hebben verkregen. We verkopen een breed scala aan producten zoals bloemenhoning, dennenhoning, dadelpasta, rozijnenpasta, carobpasta, abrikozenpasta, olijfolie, azijn, rauwe melk en verschillende soorten kaas.