Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Oekraïne, Pervomaysky
...Deze salade is een geweldig gerecht voor elke tafel en kan een volledige maaltijd zijn of een bijgerecht bij de hoofdgerechten van vlees en vis. Losse linzen met cottage cheese, de aangename geur van dille met koriander en een lichte knoflooksmaak passen ook goed bij gekookte rijst.
Portfolio (123)
Nederland, Amsterdam
...Rode bio-hoofdlinsen zijn een van de meest voorkomende linzenvariëteiten. Linzen, of "Lens esculenta", zijn al eeuwenlang een basisvoedsel in veel Zuidoost-Aziatische en Mediterrane culturen. Ze hebben een mooie zalmroze kleur en een milde, veelzijdige smaak. Rode hoofdlinsen hebben de neiging om tijdens het koken snel uit elkaar te vallen, wat ze ideaal maakt voor soepen, stoofschotels en curry's waarbij een gepureerde textuur gewenst is. In gekookte toestand hebben ze een diepgele uitstraling.
Portfolio (115)
Polen, Brzozów
...) worden verkregen en gemengd met een gekookte schil. In de voedingsindustrie wordt kurkuma gebruikt om boter, mayonaise, pasta en kaas te kleuren. Gevogelte, roomsoepen en omeletten. Past goed bij gerechten met peulvruchten (bonen, kikkererwten, linzen, soja). Een must-have ingrediënt voor alle curry-gerechten en andere Indiase gerechten. Een mooie gele kleur geeft ze een aantrekkelijke uitstraling. Populaire gezondheidsdrankjes. <strong> </em> <ul> <li> 2 citroenen </li> <li> 1 sinaasappel </li> <li> ongeveer 3 cm verse gember </li> <li> 1...
Portfolio (781)
Frankrijk, Castelnaudary
...Franse linzen, eendenconfit, dij origine Frankrijk, varkensworst origine Frankrijk, varkensconfit origine Frankrijk, zwoerd, gekookte jus, knoflook, tomaat, zout, peper, specerijen. CHEF'S TIPS: Ik heb besloten de linzen te bereiden als een Cassoulet. Gewoon opwarmen in een aardewerken schaal, in de oven waar ik een ½ glas water aan toevoeg. Ik geniet ervan met een Minervois en een licht knoflookachtige groene salade. Volgens de legende brengen linzen, gegeten op 1 januari, ons het hele jaar door geld. Eet ze aan het begin van elke maand, dan brengen ze ons ijzer.
Portfolio (37)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Ingrediënten: Gekookte rode linzen* (65%), kookwater, kokosmelk* (7%) (kokosextract*, water, guargom*), zonnebloemolie*, ui*, citroensap*, zout, knoflook*, specerijen*. * Ingrediënt afkomstig uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op geroosterd boerenbrood, je kunt je toast ook verrijken met andere ingrediënten zoals zaden, kiemen of specerijen. Plaats de pot...
Portfolio (37)
... fruit. * Gedroogde en gekookte peulvruchten. * Suiker. * Rijst. * Basmati rijst. * Lange rijst. * Korte rijst. * Volle rijst. * Risotto rijst. * Gestoomde rijst. * Marisma rijst. * Bomba rijst. * Pasta. * Kikkererwten. * Linzen. * Bonen. * Jam. * Olijven. * Sauzen. * Gazpacho. * Pisto. * Salmorejo. * Chips. * Snacks. * Stokbrood. * Biologische producten. * Veganistische...
Portfolio (9)
Italië, Nocera Inferiore (sa)
... Tomatenpuree, de Pronto Pizza. Nu is Italcomex verheugd om andere producten aan te bieden, waaronder Witte Bonen in Tomatensaus, Rode Kidneybonen, Witte Bonen uit Spanje, Bonen, linzen, kikkererwten en erwten en de nieuwkomers: de gekookte ingeblikte bonen. De producten zijn ontworpen door Italcomex zonder genetisch gemodificeerde ingrediënten: deskundige agronomen houden zich bezig met de teelt van tomaten tot hun volle rijpheid, waarbij ze een strikt kwaliteitscontroleproces volgen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play