Turkije, Samsun
Welkom bij SeaPro, uw toonaangevende bestemming voor hoogwaardige aquacultuur- en zeevruchtenproducten. Sinds 2019 is SeaPro toegewijd aan het voldoen aan de vraag naar kwaliteitsproteïne, met een prioriteit voor duurzaamheid. Onze geavanceerde technieken, zoals damnetkooien en gesloten vismarinetkooien, stellen ons in staat om topkwaliteit proteïneproducten te fokken, te verwerken en te leveren, ...
Portfolio (16)
Litouwen, Vilnius
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Geschikt voor rauw op gekookte en gegrilde groenten, friet of gekookte aardappelen, zalm en zeevruchten, pizza, rijst, uitstekend bij gekookt, geroosterd of gegrild vlees, vis, kazen, roomijs, fruitsalade, panna cotta... Inhoud: 250 ml Code: 03224 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Italië, Acquaviva Picena
...Giet de inhoud van de verpakking in een pan en voeg 800 g water en een klontje boter toe. Kook gedurende 18 minuten op middelhoog vuur en roer er aan het einde van de kooktijd een klontje boter door. Variatie op het recept: Voeg aan het einde van de kooktijd gebakken spek of gegrilde zalm of andere naar wens apart gebakken ingrediënten toe. De bereide risotto is voor 2/3 porties.
Portfolio (3)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Généreux en aromatisch, deze Viognier komt tot uiting in tonen van geelvleesfruit en een vleugje witte bloemen. Als aperitief past hij perfect bij toast met geitenkaas & honing, een zalm- en dillecake of Cretese bruschetta. Bij de maaltijd combineert u het met gegrilde inktvis, een risotto met asperges, een kipgerecht in de braadpan met rozemarijn of flambé-gamba's. U kunt het ook gewoon koel genieten, met vrienden als aperitief. Inhoud: 75 cl Alcoholpercentage: 13 % VOL...
Portfolio (57)
Frankrijk, Ham
... gerechten en geeft ze een verfrissende toets. Receptidee: Gegrilde Zalm met Dille Ingrediënten: 4 zalmfilets 2 eetlepels dillezaad Sap van een citroen Zout en peper naar smaak 2 eetlepels olijfolie Referentie: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint Cannat
... van de delicate aroma's te behouden.\n\nPROEVERIJ\nZeer lichte en heldere rosé kleur met subtiele zalmroze reflecties. De neus presenteert delicate aroma's van verse witte vruchten, meloen en perzik, met tonen van sinaasbloesem. De mond is fris, rond en delicaat. Deze rosé kan alleen worden gedronken of gecombineerd met een frisse salade van mozzarella en tomaten, sashimi van zalm, gegrilde kalfskoteletten of zachte verse kazen. \nServeren bij 10-12°C."}...
Portfolio (46)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play