Frankrijk, Condé-Sur-Marne
... onze pasta te waarborgen, gebruiken we het bronwater Aurèle, diep gewonnen en afkomstig uit Jandun in de Ardennen. De pasta wordt met liefde gemaakt, en we hechten veel waarde aan lokale knowhow. We distribueren Les Nominettes voornamelijk in producentenwinkels, delicatessenwinkels en restaurants. Veel sterrenchefs bereiden Les Nominettes op verschillende creatieve manieren. Onze producten zijn...
Portfolio (17)
Italië, Carmagnola
...tagliatelle, eierpasta, lasagnevellen en volkoren pasta. Ze maken gebruik van moderne installaties en apparatuur en zijn in staat om te voldoen aan de nieuwe verpakkingsvereisten die de markt vraagt. De kantoren zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 14:00 tot 18:00. De winkel is geopend: Dinsdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:30 Woensdag van 10:00 tot 18:00 Donderdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Vrijdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Zaterdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Zondag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00...
Portfolio (3)
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Italië, Bari
... van de grondstof en de productiemethoden zorgen ervoor dat niet alleen de organoleptische eigenschappen, maar ook de voedingswaarde intact blijven. Pasta Vera, die het milieu respecteert, gebruikt voor zijn verpakkingen alleen voedselpapier, afkomstig van gerecycled papier en op zijn beurt recyclebaar.
Het bedrijf LE CHAMP DES MILLE PATES, opgericht door de heer ZUNINO Samuel, is ontstaan uit een familiebedrijf. Het bedrijf is sinds 2019 actief op de markt van ambachtelijke biologische droge pasta. De onderneming is actief in de agrovoedingssector met de ontwikkeling van semi-volkoren pasta en pasta-stro straw. Bij de oprichting van het bedrijf hebben we ons ingezet voor de ontwikkeling van...
Portfolio (10)
Italië, Riese Pio X
Al vele jaren actief op de voedselmarkt, zijn wij gespecialiseerd in de productie van lasagnebladen in verschillende maten, gewichten en ingrediënten: Durumtarwegriesmeel, semi-volkoren en volkoren durumtarwegriesmeel, spelt, spelt dicocco, spelt spelta, en nog veel meer. Kwaliteit, traditie en een bijzondere aandacht voor de authenticiteit van het product zijn al jaren onze focus in de...
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
BEDRIJF ROYAL GOLD INDUSTRIES SRL FABRIKANT EN SPECIALIST IN MOBIELE GALVANISATIEINSTALLATIES, WATERTRANSFERDRUKINSTALLATIES, SPIEGELINSTALLATIES, ONTVLEKKINGSBAKKEN EN MOBIELE AFZUIGINSTALLATIES Oppervlaktebehandelingen van alle soorten met goud, zilver, platina en watertransferdruk in verschillende ontwerpen. Zilverspiegel spiegeling en speciale lakken. Royal Gold is een wereldwijd opererend bed...
Turkije, Izmir
Barkın Makine verkoopt al meer dan 10 jaar nieuwe en tweedehands ovenmachines, ijsmachines, waterkoelers en reserveonderdelen in Turkije en het buitenland. Wij bieden 24/7 technische service in heel Turkije, inclusief de vervanging van machines ter plaatse en de installatie van nieuwe machines. Wij installeren industriële ovens over de hele wereld. Daarnaast produceren en verkopen wij machines voo...
Italië, Chieuti
Wij zijn een korte keten die cappelli tarwe verbouwt en daarmee semola, rimacinata, volkoren semola en meel produceert; gedroogde pasta, ontbijtkoekjes, taralli, kikkererwten en dankzij onze gewassen, haver en lijnzaad. Onze tarwe is gezond en rijk aan eiwitten, ideaal voor diëten, intoleranties en een gezonde en goede voeding. Wij zijn een kleine onderneming, maar juist daarom biologisch gecontroleerd en aandachtig voor milieuduurzaamheid en gezond eten.
Italië, Racale
Met zorg voor het omliggende gebied produceren we voedingsmiddelen die onze traditie respecteren met typische ingrediënten uit Puglia. We bieden een scala aan producten, van gebak tot de productie van olie en wijn, evenals handgemaakte pasta uit onze werkplaatsen. We werken met verschillende soorten meel: tarwe, geroosterde tarwe, semolina, volkoren semolina en gerst om een product van hoge...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play