België, Wingene
... met verantwoorde ingrediënten die het lichaam zelf produceert. Op deze manier waarderen we het welzijn van onze klanten zonder de gastronomie opzij te zetten. Ondersteunende ingrediënten zonder negatieve bijwerkingen. Ondanks het feit dat suiker geen houdbaarheidsdatum heeft, is het voor ons verouderd. We waarderen “metabolische flexibiliteit.”...
Portfolio (49)
Frankrijk, Montelimar
...Zachte nougat uit Montélimar: een heerlijke fusie van lavendelhoning, Provençaalse amandelen en pistachenoten. Dit traditionele recept, een erfgoed van de Provençaalse gastronomie, wordt gepresenteerd in een doos van 200g. De perfecte balans tussen zoetheid en knapperigheid voor een ongeëvenaarde smaakervaring. Referentie:102521 GEWICHT (in KG):0.2 Verpakking:6 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
België, Gent
... en Hertog Jan hebben zelfs drie sterren! Drie typische Belgische specialiteiten zijn hot: bier, chocolade en Belgische frieten. Tijdens uw rondleiding in het historische centrum van Brugge, dat volledig op de UNESCO-lijst van Werelderfgoed staat, bezoekt u drie actieve musea: Choco-story (= het Chocolademuseum), het Frietmuseum (= Belgische frieten) en De Halve Maan (= brouwerij). Verder, terwijl...
Portfolio (49)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Pure chocolade 66% van niet-EU herkomst (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine), praliné van amandelen en hazelnoten (suiker, hazelnoot, amandel, boter, emulgator: raapzaadlecithine). Voedingswaarden per 100g: Energie 2373Kj, 570Kcal, vetten 39g, waarvan verzadigde vetzuren 22g, koolhydraten 49g, waarvan suiker 40g, eiwitten 5.7g, zout 0.01g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Donkere chocolade Framboos. Een smaak die zo licht zuur is dankzij de vele frambozen van onze Limousin plateau's. Donkere chocolade 63 % (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad, bourbon vanille in peul), gedroogde framboos 17 %. 100 g, houdbaarheid 1 jaar.
Portfolio (71)
Spanje, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
...De originele Catànies® zijn de meest emblematische creatie van Cudié: een onweerstaanbare combinatie van noten en chocolade. Handgemaakt met Marcona-amandelen en omhuld met een heerlijke witte praliné en een finale laag van de beste cacaopoeder. De lijn wordt aangevuld met vier extra smaken: Catànies® van pure chocolade (Dark Chocolate), Catànies® van koffie en chocolade (Coffee Chocolate), Catànies® met Griekse yoghurt-smaak (Yogulates) en Catànies® met limoen-smaak (Green Lemon).
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint Bonnet Près Riom
...Vind een ruime keuze aan gastronomische boxen op Cadeau Local: maaltijden in restaurants, kaasboxen, patisserieboxen, chocolade en nog veel meer om te ontdekken!
Portfolio (6)
...Joynut Gold Hazelnootcrème (%13 Hazelnootpuree) valt op door de zorgvuldige selectie van ingrediënten die samenkomen voor een geweldige smaakervaring. Tijdens het productieproces is het doel om consumenten een betrouwbare en heerlijke smaakervaring te bieden. De %13 Hazelnootpuree Joynut Gold Hazelnootcrème heeft een unieke plaats verworven in de gastronomie en wordt vaak gekozen in de...
Portfolio (1)
Frankrijk, ARGENTON SUR CREUSE
...Fondant chocolade, Mini-Cakes of Brownie, een selectie van recepten, in een individuele vorm om de consumptiemomenten te vermenigvuldigen, zowel in een dessert op het bord, een plezierige snack of een snacking aanbod. Het professionalisme en de knowhow van Michel Kremer worden vandaag de dag erkend door alle kanalen die patisserie verhandelen en door professionals in de voedingssector: · De Bakkers-Patisserieën · De Horeca · De Catering · De Retail Michel Kremer is overal aanwezig waar het woord gastronomie betekenis heeft.
Portfolio (5)
Spanje, Varea
... product weten te creëren dat gekenmerkt wordt door zijn rondheid op de tong, wat de gasten verrast en al begint erkend te worden op nationale wedstrijden. Proeverij van 4 hydromels + 3 hapjes: -Hydromel Damajuana Mediterraan -Hydromel Damajuana Bergen -Hydromel van Noten en Wilde Botanicals -Vermout van Hydromel en Wilde Botanicals uit het Vat -Hapje van avocado -Hapje van toast met noten. -Hapje van zure chocolade of gerijpte kazen...
Italië, Palagianello
...Voor verwachtingen die voldoen aan de behoeften van de Gastronomie, gericht op Banketbakkerij, IJs, Bakkerij, Chocolade, geïnspireerd door knowhow voor internationale ontwikkeling. Er zijn meer dan 100 variëteiten van vanillebomen, maar slechts 3 grote geven aromatische peulen. Pompona: minder dan 1% van de wereldproductie, hun aroma's zijn niet erg populair voor voedseltoepassingen. Aanwezig in...
Portfolio (9)
Frankrijk, Fondettes
...De natuurlijke aroma's van ScrapCooking® hebben een sterke aromatische kracht en worden regelmatig door professionals gebruikt. De natuurlijke voedingsaroma's zijn speciaal ontworpen voor de gastronomie. Het aroma versterkt de smaak en geur van uw taarten. U kunt de smaken van uw favoriete fruit het hele jaar door terugvinden. U kunt de aroma's gebruiken voor taarten, crèmes, desserts, macarons, chocolade of zelfs yoghurt.
Portfolio (16)
Frankrijk, Yssingeaux
... Suikerwerk, de Chocolade, het IJs en de Horeca. Gevestigd in Yssingeaux (Haute-Loire), beschikt onze locatie over een laboratorium en een team dat zich richt op de ontwikkeling van op maat gemaakte producten. Dankzij onze specifieke expertise stelt dit laboratorium ons in staat om ons te onderscheiden en ons vakmanschap te onthullen via verschillende middelen, zoals de sensorische expertise van onze...
Portfolio (55)
Duitsland, Dissen
De Fuchs Groep is gevestigd in Dissen (Duitsland) en is dé expert in smaakvraagstukken voor de voedingsmiddelenindustrie en retail, van specerijen tot technologische oplossingen. Met onze uitgebreide internationale branchekennis en eigen productontwikkelingen, sensorische laboratoria en specerijensommeliers en sommeliers vertegenwoordigen wij meer dan 70 jaar expertise. Het productassortiment omva...
...fruit in siroop, fruitbonbons met chocolade en extra vierge olijfolie (Familieoogst). Alle producten worden met de hand vervaardigd volgens ambachtelijke technieken, en onze grondstoffen komen uit de regio van de Comunidad Valenciana, met een strikte kwaliteitscontrole in alle processen. Sabores de Anabel staat synoniem voor ambachtelijke productie, uitmuntendheid en smaken, met innovatie en een nauwe samenwerking die de klant in staat stelt zich te onderscheiden op de markt. We bieden traditionele voedingsmiddelen met een creatieve en originele benadering.
Portfolio (8)
Italië, Roma
... kernactiviteit van het bedrijf richt zich op de inkoop van consumptiegoederen, niche- en/of hoogwaardige producten, verspreid over het hele nationale en internationale grondgebied, zoals agrovoedingsproducten, gastronomie, catering, slagerij, patisserie, groente en fruit, vleeswaren, zuivelproducten, eieren, oliën en vetten, suikers, chocolade, snoepgoed en bakproducten, koffie, thee, cacao en...
Frankrijk, Benfeld
... klanten of om een evenement te creëren. In het laboratorium experimenteren erkende patissiers met wat hun volgende creaties zullen zijn. PCB ontwerpt en creëert hoogwaardige decoraties voor alle liefhebbers van de gastronomie: patissiers, chocolatiers en restaurateurs.
Duitsland, Glottertal
Beste vrienden van de Mexicaanse cultuur en gastronomie, Wij zijn blij om jullie onze Mexicaanse producten aan te bieden. Hier vinden jullie authentieke levensmiddelen, dranken en non-food artikelen uit Mexico. Onze eersteklas producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd, zodat we een grote verscheidenheid aan echt Mexicaanse producten kunnen aanbieden. We hechten veel waarde aan kwaliteit...
Frankrijk, Clamart
...gastronomie, gepersonaliseerde tassen, bagage… We zijn ook gespecialiseerd in professionele kleding voor H/F, overalls, jassen, T-shirts, Covid-beschermmaskers, wegwerpmaskers, wasbare maskers… We voldoen aan alle Europese normen en milieubeschermingsmaatregelen. We garanderen maatwerkproductie van promotionele artikelen met 250 geregistreerde fabrieken in Frankrijk/Europa en internationaal...
Portfolio (187)
Duitsland, Seevetal
Die Poppe & Groninger GmbH is een traditioneel bedrijf gevestigd in Hamburg, dat gespecialiseerd is in de handel van hoogwaardige specerijen. Het bedrijf biedt een breed scala aan natuurlijke grondstoffen en verwerkte specerijen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij jarenlange ervaring en diepgaand branchebegrip is Poppe & Groninger een betrouwbare partner. Het productassortiment omvat enkel...
Portfolio (52)
Frankrijk, la Trinité
... dranken, patisserie, chocolade, waters uit de wereld, koffie en koffiezetapparaten, charcuterie, echte hoogwaardige parmaham. Wij staan tot uw beschikking voor advies en eventuele afspraken op uw gemak. Levering: villa's, jachten, privéjets, luxe cruises.
Portfolio (3)
Italië, Badia Calavena (verona)
... elke regio van het Italiaanse schiereiland, ook biologisch, voor elke prijsklasse, selectie van lange en korte pasta, tomatensaus, gepelde tomaten, ook biologisch, peulvruchten, verse truffel of sauzen, chocolade en aanverwante producten, kerstpakketten met typische producten uit de Italiaanse gastronomie. Wij distribueren ook hoogwaardige cannabisolie met alleen CBD volgens de Italiaanse en...
Spanje, Castellnou De Bages
... chocolade of de calamares sandwich. Je kunt ook de omgeving van Madrid ontdekken, mooie dorpen in de buurt van de hoofdstad, zoals Alcalá de Henares, Alcobendas, Chinchón, Aranjuez of Las Rozas. Een hele reeks tips en diverse informatie als je Madrid wilt bezoeken en het grondig wilt leren kennen. Vind ook een goede accommodatie om te verblijven, zoals hotels, appartementen of goedkopere en betaalbare accommodaties zoals hostels en pensions. Een uitgebreide informatie om je reis naar de hoofdstad Madrid op de beste manier voor te bereiden.
België, Embourg
... te ontdekken, dan komen liefhebbers het hele jaar door naar de delicatessenwinkel die heerlijk ruikt naar de Périgordse streekproducten. Tijdens zijn reizen heeft Patrice Gauvry ook verse pasta, worstjes en risotto met witte truffel uit Italië, thee uit Rusland, het Huis Kusmi, voormalige leverancier van het Hof der Tsaren, specerijen uit de wereld en natuurlijk Belgische chocolade meegebracht...
Italië, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - is een ambachtelijk bedrijf dat likeuren, pasta, jam, traditionele zoetigheden (gevulde wafels, cartellate, mostaccioli, amandelen) en aromatische oliën produceert volgens oude recepten uit de Gargano. De typische zoetigheden variëren van cartellate met amandelen en honing of met gekookte wijn, tot mostaccioli met citroen of chocolade, tot taralli met wijn en nog veel...
Denemarken, Bramming
... heerlijke handgeplukte en handgemaakte delicatessen, specialiteiten, chocolade, wijn en niet te vergeten, altijd versgebrande koffie. We bieden eigen import en productie aan, evenals geselecteerde handgeplukte merkproducten uit binnen- en buitenland.
Duitsland, Ensdorf
Biologische specerij directe import van de producent. Distributie van saffraan uit Kasjmir, Afghanistan + Iran, Tahiti-Mexico-Bourbon-vanille. Levering aan groothandel, handel, gastronomie + consumenten in binnen- en buitenland.
Portfolio (3)
Traditionele en biologische bakkerijproducten, ook voor allergieën. Chocolade Sinterklaasfiguren met mijter en bisschopsstaf.
Amandelgebak uit Toscane, chocolade uit Italië.