Frankrijk, Montaut
Opgericht in 1920, is Maison LAFITTE sinds 4 generaties gespecialiseerd in de gastronomie van de Landes. Maison is de echte specialist in traditionele vetganzen. Het produceert eenden- en ganzenlever, confit, magret, vleugels en eendenpoten. Ook biedt het voorgerechten en bereide gerechten aan zoals eendenpaté, eendenmousse, rillons en rillettes, traditionele patés, terrines, halfgare patés, Aqui...
Frankrijk, Cambiac
Al onze eenden worden grootgebracht op meer dan 20.000 m2 park. Familieboerderij die zelfvoorzienend is, met voeding van witte maïs en een erkende conservering. Ons beleid is gebaseerd op de kwaliteit van de veeteelt en de voedseltraceerbaarheid van het dier. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Wij bieden een assortiment van conserven die strikt afkomstig zijn van onze eigen f...
Portfolio (1)
Frankrijk, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA is een ambachtelijk bedrijf dat zich richt op foie gras, patés en kant-en-klare gerechten. Hoogwaardige producten, met respect voor tradities, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. BIO-certificering voor een assortiment patés, evenals appelcompote. Drie vegetarische terrines in het assortiment. Realisatie van gastronomische pakketten voor gemeenten en ondernemingscommissies. Export...
Portfolio (1)
België, Antwerpen
Ganzenlever & Truffels Sinds 1994 verkoopt NIVO-finess’ topkwaliteit ganzenlever aan de professionele verbruiker. Topkwaliteit begint bij de strenge selectie van kwekers en slachthuizen, waarbij hoge ethische normen worden gehanteerd. Er is ook een eigen kweekprogramma, met ganzen die het grootste deel van hun leven doorbrengen in de buitenlucht, volle maïs eten en slechts matig worden bijgevoed...
Frankrijk, Hagetmau
Sinds 1929 is het bedrijf BESSE FOIE GRAS gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras. Zo biedt het bedrijf halfgare foie gras, eendenfoie gras, ganzenfoie gras en specialiteiten met foie gras aan. Daarnaast biedt het ook terrines, patés, eendenconfit, Landais cassoulet en gastronomische geschenkpakketten voor ondernemingscommissies aan.
Frankrijk, Cahors
SUDREAU is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van foie gras, eendenborst, gizzards, eendenrillettes, eendenconfit en typische gerechten uit het Zuidwesten, zoals Coq au Vin uit Cahors of cassoulet.
België, Ronquières
De boerderij van Landrifosse is voornamelijk gespecialiseerd in foie gras (rauwe foie en halfgaar foie). Ze biedt ook mulard eendenborst, patés (op basis van varkensvlees, kalfsvlees en eendenvlees), eendenrillettes, kerstbloedworst, confit de canard, geconserveerde gésiers, cassoulet, confituren (uien, witloof, sjalot, chutney), kazen, honing, oliën, azijnen,...
Frankrijk, Figeac
Het huis Jean LARNAUDIE is gespecialiseerd in de productie van regionale specialiteiten op basis van eendenvlees. Zo produceert het bedrijf foie gras, confits, terrines en kant-en-klare maaltijden. Bij Jean Larnaudie wordt de hele foie gras nog steeds op een handmatige en traditionele manier bereid. Verankerd in de Lot in Quercy sinds meer dan 60 jaar, zijn het bij Jean Larnaudie vooral mannen en...
Frankrijk, Frespech
Het familiebedrijf SOULEILLES FOIE GRAS produceert al generaties lang foie gras. Een traditionele fokkerij, een gezonde voeding, een diervriendelijke voeding en een unieke ambacht maken het mogelijk voor het bedrijf om producten van hoge kwaliteit te produceren. Naast foie gras biedt het bedrijf zijn klanten terrines, patés, foie gras-crèmes, eendenborst, worstjes, grattons, gésiers, eendenfilet...
België, Wommelgem
Verso Food is een winkelorganisatie die via zijn winkelformules (De Beenhouwers, Vleesmeester en Ikana) in samenwerking met de distributie, slagerijen en traiteurshops uitbaat. Samen met onze 280 medewerkers, verspreid over Vlaanderen en Brussel, baten wij een zevenendertig winkels uit.
MASSE La Maison du Foie Gras sinds 1884. Het huis MASSE blijft de specialist in rauwe foie gras voor professionals. Gevestigd in heel Frankrijk, aanwezig in Europa en daarbuiten, weet het de behoeften van iedereen te identificeren om een nauwkeurige en kwalitatieve oplossing te bieden. Met zijn ervaring en aandacht voor zijn klanten heeft het huis MASSE ook een assortiment verse producten, praktis...
Frankrijk, PEYREHORADE
Opgericht in 1929, produceert en commercialiseert Maison BARTHOUIL gerookte zalm en foie gras. De BARTHOUIL-eenden komen van exclusieve voederproducenten in de buurt van het bedrijf. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de eenden, van de fok tot de slacht, de bereiding, de kruiden en de rijping. Het roken van de zalm gebeurt volgens traditionele Deense technieken. Dankzij deze ambacht en de ...
Frankrijk, Bergerac
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie. Er...
België, Beauvechain
Palais Gourmands promoot en distribue ambachtelijke voedingsproducten of "delicatessen", met name op beurzen en ook in winkels. Hiervoor heeft "de leverancier van verfijnde smaken" de ambachtslieden geselecteerd die deze producten bereiden vanwege hun nauwkeurigheid en constante kwaliteitscontrole. Palais Gourmands biedt u de mogelijkheid om zelf uw pakket samen te stellen uit producten uit zijn a...
Frankrijk, Foix
In een natuurlijke en authentieke omgeving houdt de familie ROUCH sinds 1870 de traditie in stand van het maken van echte streekproducten, rustiek en vol smaak. Jambon de Pays Ariégeois, gedroogde leverworst, saucisson onder de as l'Ariégeois, foie gras, eendenconfit, wildpaté, hertenvlees, enzovoort... De charcuterie ROUCH vervaardigt zijn producten in zijn laboratorium dat voldoet aan de Europes...
Frankrijk, Castanet-Le-Haut
La Valtiere is een familiebedrijf dat 25 jaar geleden is opgericht in het zuiden van Frankrijk. Van de fokkerij tot de conservering, innoveren we met een breed scala aan producten op basis van vet eend, kip, en foie gras met een kwaliteit die erkend wordt in Occitanië. Talrijke referenties zoals eenden merguez, chorizo, gepaneerde kip, en spiezen; en tot slot een authentieke en bijzondere foie gra...
In het hart van het hoge Pyreneeën-piedmont, al drie generaties lang, behouden "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS het oude vakmanschap van onze familie, in TOURNAY, een oude bastide uit de 14e eeuw. DE AUTHENTICITEIT: foie gras, confits van gans en eend geselecteerd. DE TRADITIE: koken die al in 1870 werd genoten op het domein van de Lande. DE KWALITEIT: koken uit de Gascogne, vo...
België, Embourg
Le Périgord is vooral een gemoedstoestand, een levensstijl en een buitengewone gastronomie. Sinds enkele jaren heeft Patrice Gauvry besloten zijn passie te leven. Vandaag deelt hij deze liefde voor goede dingen in zijn delicatessenwinkel op de Place Musch in Embourg, een adres dat door de fijnproevers uit Luik graag wordt gedeeld. Als de maand december de ideale gelegenheid is om deze gerechten te...
Frankrijk, Caylus
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken. 121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis. Gelegen in het hart van ...
Frankrijk, Castels
Frankrijk, Reims
Frankrijk, St Astier
Artisan conserveur in de Périgord, mevrouw Mudry, ontwikkelt puur Périgord-recepten met respect voor de tradities die ze heeft opgedaan tijdens haar dertig jaar ervaring. Ze maakt zowel gekookte als halfgekookte conserven van eend- en ganzenlever, evenals afgeleiden producten zoals confit de manchons, rillettes, enz. Ze is in vier jaar tijd twaalf keer onderscheiden in verschillende wedstrijden, z...
Frankrijk, La Brede
Opgericht meer dan 30 jaar geleden, is het bedrijf MOULIN DE LA MOLLE gespecialiseerd in de productie van eenden- en ganzenlever. De ganzen en eenden worden zorgvuldig gevoerd en geselecteerd, zodat hun lever tijdens het koken geen vet verliest. Zo produceert MOULIN DE LA MOLLE eenden- of ganzenlever in verschillende formaten. Het bedrijf stelt al zijn vakmanschap ter beschikking van zijn klanten ...
Frankrijk, Bosdarros
Frankrijk, Bischoffsheim
Frankrijk, Montesquieu Volvestre
Frankrijk, Catus
Frankrijk, Le Lardin-Saint-Lazare
Frankrijk, Pomarez
Frankrijk, Monteils
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play