Spanje, Campllong
...Ingrediënten: 82% Appel, 18% Aardbei Een van onze best verkochte 100% natuurlijke fruitdesserts is de combinatie van twee van de meest geliefde vruchten: de appel en de aardbei. Deze combinatie van de zoetheid van de appel met de zuurheid van de aardbei brengt ons terug naar de zomer, wanneer de aardbeien op hun best zijn. Met onze natuurlijke compote kun je dat smaak gedurende het hele jaar genieten, aangezien het een houdbaarheid van 12 maanden heeft.
Portfolio (9)
Spanje, Altea, Alicante
...vers, gekruid, pittig, ingelegd, enz. Interessante combinaties ook met fruitdesserts. INGREDIËNTEN: Water, gerstemout, havermout, tarwevlokken, hop en gist. ALLERGENEN: Gerste, haver, tarwe GESCHIEDENIS: New England IPA of NEIPA. Tegenwoordig is het een van de IPA-stijlen met de meeste registraties op de markt. Deze stijl is ontstaan aan de oostkust van de Verenigde Staten en de belangrijkste kenmerken zijn: een gematigde bitterheid; overheersing van citrus- en fruitige hoparoma's; veel body en romigheid in de mond en een kenmerkende troebele uitstraling.
Portfolio (9)
Italië, Palagonia
... gebruikt om veel gerechten op smaak te brengen, van vis tot zeevruchten, van salades tot fruitdesserts, en om ijs en verfrissende dranken te bereiden. De citroen wordt ook therapeutisch gebruikt in de strijd tegen kanker en reuma. Eén citroen bevat 35% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C. Waarschijnlijk heeft deze vrucht Aziatische oorsprong, mogelijk uit India; het werd ongeveer duizend jaar geleden door de Arabieren in de Middellandse Zee geïntroduceerd. Momenteel is Sicilië een van de meest productieve regio's voor citroenen. Product is bijna het hele jaar door beschikbaar.
Portfolio (55)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Limons argileux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Druiven geoogst op een zeer mooie rijpheid. Maceratie van 24 uur bij lage temperatuur. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Lichtroze kleur. Harmonieuze neus van kleine rode vruchten. Heerlijke, zachte mond met een finale vol fruit en pittige, peperachtige tonen. ACCORD METS/VIN : Aperitief, charcuterie, pizza, fruitdesserts. TEMPERATURE DE SERVICE : Tussen 6 en 8°C. Carton van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE is een familiebedrijf, opgericht in 1957. Het heeft zijn bekendheid verworven door de productie van het oude Provençaalse recept van de Terrine de Grive. Andere ongekende recepten en specialiteiten uit het Zuidoosten hebben de huidige productlijn gevormd en bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. De specialiteiten uit het Zuidoosten vormen ons productassortiment: Provençaalse terrines, oude terrines, kant-en-klare gerechten in glazen potten, bijpassende sauzen, fruitdesserts.
Frankrijk, Biars Sur Cere
ANDROS is een agro-industriële onderneming en een Frans merk dat gespecialiseerd is in de verwerking van fruit en zuivelproducten tot compotes, jams, fruitdesserts, vruchtensappen, yoghurt, drinkyoghurt, zuivel desserts, fruit desserts, kwark, enz. Het bedrijf bezit onder andere de merken ANDROS, BONNE MAMAN en MAMIE NOVA. Het is ook actief op de suikerconfectiemarkt via zijn merk PIERROT GOURMAND.
Frankrijk, Bordeaux
... grondstoffen bij kleine producenten met wie een echte samenwerking is ontwikkeld, waardoor het bedrijf een van de marktleiders in Frankrijk is geworden (1000 ton koffie, 150 ton thee, 1000 ton suiker en 100 ton cacao). Destination biedt een strenge selectie van producten die afkomstig zijn uit biologische landbouw en eerlijke handel. Koffie, thee, cacao, suiker, honing, fruitdesserts, snoep, beschuiten...
Populaire landen voor deze zoekterm