Sinds 1980 heeft het bedrijf Confit de Provence zich gevestigd op de Franse jammarkt door zijn klanten een eersteklas grondstof, een unieke knowhow en een zorgvuldige kwaliteitsservice te bieden.
Vandaag de dag produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 1.500 ton biologische, light en traditionele jams voor een groot aantal regionale, nationale en internationale merken, die zijn gevestigd in de gr...
Opgericht in 1986 door François CROPSAL, is het huis CROPSAL de oudste fabriek van ambachtelijke jam en gelei in de Pyreneeën. Wij bieden een zeer breed assortiment zoetigheden, vervaardigd op traditionele wijze, met een subtiele combinatie van traditionele smaken en talrijke originaliteiten zoals “Perziken met Jurançon”, “Aardbeien met Madiran”, “Sinaasappels met Armagnac”, “Vijgen met drie citru...
... verrukkelijke smaak van zure kersen vastlegt. Deze kersen staan bekend om hun kenmerkende zuurheid, hun donkerrode kleur en hun rijke en complexe smaak, waardoor zurekersenjam een verfijnde en smakelijke keuze is.
Gewicht: 335g
SKU: 3 455 149 000 324...