Frankrijk, Maubeuge
... profiel past goed bij andere groenten. Meng de vlokken eenvoudig met knoflook om vlees te kruiden voor het grillen. Peterselievlokken zullen ook een vleugje bitterheid en aromatische kruiden tonen aan je marinades toevoegen. In de juiste hoeveelheden voegt het een zoete, bijna pittige kruidensmaak toe, maar kan het te veel bitterheid geven als het te veel wordt gebruikt. Peterselie past goed bij basilicum, chili, oregano, peper, rozemarijn, sumak en dragon. Referentie: ART0062...
Portfolio (33)
Frankrijk, Wissous
...Punch met Intense Chili Rum (Gefilterde Arrangé Rum) Ref: CAV021 Aantal per doos: 6 Alcoholpercentage: 20° Inhoud: 70 cl...
Portfolio (186)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...Curry is een benaming die we geven aan mengsels van specerijen die dienen als voorbereiding voor gerechten, niet te verwarren met de curryblaadjes, die een op zichzelf staande specerij zijn. Dit mengsel van specerijen bevat ingrediënten die een zoete, pittige en krachtige smaak aan uw gerecht zullen geven, dankzij mosterdzaad, chili, peper en gember. Als u houdt van pittige gerechten, zal de...
Portfolio (30)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De zwarte jalapeños, ook wel "black bullets" genoemd, zijn mooi en hebben een zoete smaak, terwijl ze dezelfde hitte bezitten als normale jalapeños. Rijk aan vitamine A, C en kalium, geven ze een traditionele smaak aan al je favoriete gerechten. Jalapeños kunnen ook vers worden gegeten of gevuld met kaas, bijvoorbeeld. Gerookt en gedroogd kunnen ze ook worden gebruikt om elk gerecht op smaak te brengen, net als salsa en chili in vinaigrette.
Portfolio (30)
Frankrijk, Besancon
...Deze mix stelt je in staat om zelfgemaakte hamburgers vol smaak te maken. Deze mix kan ook worden gebruikt om je vlees op smaak te brengen. Het bestaat uit paprika, zwarte peper, knoflookpoeder, uienpoeder, zoete chili en zout.
Portfolio (28)
Frankrijk, Guenange
...Een zoet-zure saus geïnspireerd op de Indiase keuken, prachtig vervaardigd door het merk Encona. Als liefhebbers van pittige/zoete smaken zijn we betoverd door deze zachte en smaakvolle Creoolse saus die perfect past bij gerechten op basis van rijst, gevogelte en groenten. De balans tussen mango pulp, passievrucht en Habanero-peper is perfect beheerst! Ingrediënten: Water, mangopuree, suikersiroop, pepersaus (Habanero, water, zout, azijnzuur), geconcentreerd sap van passievrucht, maïszetmeel, zout, aroma. Gemaakt in Engeland 142 ml 3.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play