Frankrijk, Aizenay
...De T55-bloem is een zachte tarwebloem, bekend om zijn veelzijdigheid en brede scala aan toepassingen in de keuken. Het is iets minder fijn dan de T45, wat het een iets consistenter textuur geeft, terwijl het toch vrij wit blijft. Het wordt verkregen na een maling die iets meer van de schil van de tarwekorrel behoudt, vandaar het nummer T55, dat een iets hoger asgehalte aangeeft dan de T45. Dit betekent dat het iets meer mineralen bevat en een rijkere, iets meer uitgesproken smaak biedt. Herkomst: Oekraïne. Verpakking: kraftpapieren zak van 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palletisering: 750-950kg.
Portfolio (44)
Frankrijk, Essey-Les-Nancy
...Speculaasbrood met een zachte textuur en een intense smaak van speculaaskruiden. Ingrediënten: tarwebloem*, HONING, hele EIEREN (buiten), boter, rietsuiker*, MELK*, speculaaskruiden (cannelle, anijs, gember, kardemom, koriander, kruidnagel, steranijs). * Ingrediënten uit de biologische landbouw Portie ongeveer 140 g. Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte en licht. Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, vetten: 25,4 g, waarvan verzadigde vetzuren: 15,7 g, koolhydraten: 52,6 g, waarvan suikers: 27,4 g, eiwitten: 5,6 g, zout: 0,7 g 150:g...
Portfolio (3)
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
...Dit is de peperkoek zoals wij die graag delen. We beginnen met het mengen van de honing met de specerijen en de rogge- en tarwebloem om een moederdeeg te vormen. Vervolgens voegen we verse eieren en een beetje boter uit onze regio toe voor de zachtheid en de conservering. Na het afwegen van de peperkoeken in hun houten mallen, die in LoiretCher zijn gemaakt, volgt een langzame en zachte bakprocedure. Daarna komt de welverdiende rust voor onze peperkoeken, die na een goede nacht worden verpakt en verzonden. Netto gewicht: 150g Verpakking: doorzichtige zak Productietijd: 15 dagen...
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
... opbloeien. De abrikozenboom is aanwezig op alle 5 continenten, maar meer dan 50% van de wereldproductie van abrikozen komt uit het Middellandse Zeegebied. Recept voor vegan abrikozenkoekjes: 160 gr tarwebloem T65 70 gr rietsuiker 1/2 theelepel kaneel 1 snufje zout 6 eetlepels olijfolie 6 eetlepels plantaardige melk 10 gedroogde abrikozen in appelsap Ean13:3770010599142 Referentie:AbricotBioFr1...
Portfolio (133)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play