Frankrijk, Arengosse
... begint met het gebruik van Franse ongeraffineerde bietsuiker, die een natuurlijke basis biedt voor onze Sucre Barbe à Papa. Natuurlijke aroma : We gebruiken uitsluitend natuurlijke aroma's om een authentieke en delicate smaak te garanderen, die doet denken aan de zoete zoetheid van traditionele suikerspinnen. Natuurlijk roze kleurstof: E120 afkomstig van cochenille. Kenmerken : Natuurlijk en Authentiek : Onze Sucre Barbe à Papa is vrij van kunstmatige kleurstoffen, additieven en conserveermiddelen, waardoor het een pure en authentieke zoete ervaring biedt. Referentie:SUCRE0033A...
Portfolio (200)
Frankrijk, Escamps
... van hoge kwaliteit, perfect voor klanten die op zoek zijn naar ongekende en verfijnde smaken. Productkenmerken: Naam: Diz Genévrier Formaat: 25 cl Gewicht: 0,75 kg Certificering: AB (Biologische Landbouw) Concentratie: Klaar om te drinken sprankelende drank Waarom Kiezen voor Diz Genévrier? Door Diz Genévrier aan uw aanbod toe te voegen, biedt u een verfijnde en suikervrije drank die voldoet...
Portfolio (10)
Frankrijk, Halsou
... overeenstemming met een strikte specificatie. We voegen geen kleurstoffen, additieven of conserveermiddelen toe aan onze producten; onze poeder bestaat namelijk uitsluitend uit piment d'Espelette. We willen het beste van deze Baskische traditie met u delen om, naast kleur, een fruitige en aromatische toets aan uw gerechten toe te voegen. In 2022 hebben we de meest prestigieuze prijs gewonnen door de gouden medaille 2022 te behalen op de CGA.
Portfolio (1)
Frankrijk, Oyonnax
... kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen toe. Ons voedsel is ontworpen om te voldoen aan alle voedingsbehoeften van uw hond en om de belangrijkste problemen te voorkomen. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, de voedingsrijke bereiding die belangrijk is voor een goede gezondheid, evenals frequente en regelmatige kwaliteitscontroles garanderen de beste kwaliteit en verteerbaarheid van ons assortiment voeding.
Frankrijk, Huelgoat
... waarde aan onze leveranciers van ingrediënten die zich zo dicht mogelijk bij onze productieatelier bevinden. Vroeger werden in het centrum van Finistère de crêpes meestal één keer per week gemaakt op een billig die op een driepoot in de open haard stond. De billig werd verwarmd door een houtvuur. Om een goede conservering gedurende de week te garanderen, werden de crêpes, naast dat ze dun waren, aan beide zijden gebakken. We gebruiken nog steeds deze methode om een lange houdbaarheid te waarborgen zonder conserveermiddelen toe te voegen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play