Gelegen op een schiereiland tegenover de oceaan, in het hart van een uitzonderlijk beschermd Europees maritiem gebied, is NUWEN by Setalg een bedrijf dat zich richt op de productie, verwerking en valorisatie van natuurlijke mariene producten. NUWEN by Setalg is een entiteit van de ROULLIER-groep met ongeveer 7900 medewerkers wereldwijd en een jaarlijkse omzet van 3,1 miljard euro. Mariene ingredi...
Frankrijk, Bussy Saint Georges
... alle soorten diëten. Ze worden ambachtelijk vervaardigd en verkocht in glazen potten met een ecologisch verantwoorde mindset. Wij bieden een breed scala aan diverse producten: - zoutloze basilicum bouillon - wakamé zeewier bouillon - seizoensgebonden groentebouillon - livèche bouillon - maïsbouillon - kippenbouillon - bouillon met pepers... Al onze bouillons en specerijen zijn ambachtelijk en worden geproduceerd in Île-de-France. De groenten worden ingekocht bij lokale winkels en markten. Wij geven de voorkeur aan Afro-Caribische ambachtslieden.
Frankrijk, Roscoff
... uitmaken van het team van oogsters. We bieden ook onze algen met biologische certificering aan. Onze expertise wordt al meer dan 25 jaar erkend op de markt van de Agro-Voeding en onze klanten vertrouwen ons voor de kwaliteit van onze producten en onze betrouwbaarheid. Aangeboden soorten: Zeewier (Ulva), Dulse (Palmaria Palmata), Nori (Porphyra); Koninklijke Kombu (Saccahrina), Wakamé (Undaria), Zeekruid (Himanthalia Elongata).
Frankrijk, Roscoff
... algen om te koken, die ofwel vers en in zout bewaard zijn, ofwel gedroogd op 36 - 40°. Zes variëteiten algen worden aangeboden: zeewier, Nori, Dulse, Wakamé, zeespaghetti en konbu royal. Op bord-a-bord.fr vindt u recepten en video's over koken met algen!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play