Frankrijk, Saint-Etienne
...Halfvolle UHT-sterilisatie melk verrijkt met vitamine D Dankzij het evenwichtige vetgehalte van 1,5% is Lactel Professioneel halfvolle melk de ideale drank voor het ontbijt, maar ook voor culinaire bereidingen. BIJ HET ONTBIJT Bron van Calcium Verrijkt met vitamine D BIJ LANGDURIG KOKEN Behoudt een goede consistentie bij langdurig koken in de oven Biedt een gladde en stevige textuur voor crème-achtige bereidingen zoals quiche en flan. Is ook verkrijgbaar in VOLLE MELK LACTEL PROFESSIONEEL 1L x6...
Portfolio (187)
Frankrijk, Biguglia
...De pruimen-cacaokaramels Recept voor 12 karamel ● 120 g volle room met 35% vet ● 1 pot suiker U Zuccaru Sucre Gourmand met Corsicaanse pruimen en cacaonibs O Mà! Meng 120 g van de Sucre Gourmand met Corsicaanse pruimen en cacaonibs O Mà met de volle room. Verwarm het mengsel in een pan. Zodra de karamel een mooie amberkleur krijgt, haal je het van het vuur en maak je kleine hoopjes op een vel bakpapier. Laat afkoelen. Vorm met je vingers zachte karamelballetjes. Rol in de suiker met Corsicaanse pruimen en cacaonibs O Mà! Geniet met volle teugen en met je vingers!
Portfolio (68)
Frankrijk, Villefranche Sur Saône
... Start van de geautomatiseerde cyclus (DAS-systeem): luchtlediging van de zak, telling, vullen, injectie, spoelen en blazen van stikstof aan het einde van de cyclus en Oxycontrol® (indien optie) Inbrengen van de kraan. Uitschakelen van de volle zak.
Portfolio (27)
Frankrijk, Marseille
... verkrijgbaar in verschillende smaken, biologisch en diepgevroren (met een houdbaarheid van 12 maanden). ingrediënten Volle koemelk, room, zout, stremsel. Zonder conserveermiddelen. Uitstekend met tomaat en extra vierge olijfolie, met verse truffels, met worstjes, of met verschillende combinaties in de bereiding van warme gerechten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: suiker, room, witte chocolade van niet-EU oorsprong (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacao, emulgator: lecithine van koolzaad), glucose, trimoline, pure chocolade 66% van niet-EU oorsprong (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), boter, amandelpasta, praliné, frambozenstukjes, gekonfijte sinaasappelschillen, cashewnoten, nougat (suiker, amandelen, honing, water, glucose, pistachenoten, hazelnoten, eiwit, poedersuiker), aardbeienfruitpasta (suiker, aardbeienpuree, glucose, trimoline, gele pectine, citroenzuur, water), koffie.
Portfolio (109)
Frankrijk, Furiani
...INGREDIËNTEN Melkchocolade 33,6% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma), canistrelli (tarwemeel, witte wijn, brandewijn, zonnebloemolie, zout), feuilletine (tarwemeel, suiker, anhydride melkvet, melkeiwit, zout, gerstemoutmeel, bakpoeder: E500II), gedroogd fruit (amandelen, hazelnoten), glucosestroop, citrusvruchten, sorbitol, passievrucht, thee (rooibos, nepeta, venkel, munt), rum, amandelpasta, UHT-room, gluten, natuurlijke kleurstoffen. Referentie: EC240LAIT...
Portfolio (97)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play