Frankrijk, Saint-Pierre-Les-Elbeuf
...CELAME is opgericht in november 2000, sindsdien hebben we alleen ons adres veranderd. Groothandel in halal vlees, döner kebab, frieten, gehaktsteaks, dranken en verpakkingen... De distributie en verkoop van professionele horeca-apparatuur zijn onze belangrijkste activiteiten.
Portfolio (3)
Frankrijk, Livry Gargan
...Voor creatieve en originele presentaties in de vitrine, kies voor deze BPA-vrije ABS schaal van voedingskwaliteit, gebruikt in slagerijen, bakkerijen, de horeca, hotels, en catering... Deze presentatie schaal is geschikt voor alle soorten voedsel zoals vlees, vis, charcuterie, pasta, salades, sauzen, marinades of chocolade. Bespaar tijd en bewaar uw bereidingen in deze presentatie schaal...
Portfolio (46)
Frankrijk, Mietesheim
...De speciale Palette à la Diable mosterd is het belangrijkste ingrediënt om uw bereiding te verfraaien. Deze mosterd is speciaal ontwikkeld om vlees te omhullen en tijdens het koken te blijven zitten. Deze waardevolle culinaire hulp maakt het mogelijk om gerechten voor de horeca en slagerijen te verrijken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tarwebloem, zout, peterselie, sjalot, specerij, aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet.
Portfolio (80)
Frankrijk, Luitré-Dompierre
... te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Of u nu een professional in de horeca bent of een detailhandelaar, wij hebben het vlees dat u nodig heeft om aan de eisen van uw meest veeleisende klanten te voldoen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan vleessoorten, waaronder: - Rundvlees - Kalfsvlees - Varkensvlees - Gevogelte - Lamsvlees Door te kiezen voor CBViandes-Distri kiest...
Portfolio (37)
Frankrijk, Arengosse
... gerechten toevoegt. Of het nu gaat om het op smaak brengen van vlees, groenten of marinades, onze zouten tillen de smaken elegant naar een hoger niveau. Wij hechten veel waarde aan het gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Onze productieprocessen garanderen dat elk product zijn smaak en versheid behoudt, waardoor onze klanten een ongeëvenaarde culinaire ervaring krijgen. Wij zijn trots...
Portfolio (200)
Frankrijk, Rochonvillers
... is van onze eigen veeteelt. We bieden ons rundvlees aan in grote en middelgrote supermarkten (GMS), aan instellingen (middelbare scholen, centrale keukens) en aan de horeca. Elk stuk wordt zorgvuldig gesneden, vacuüm verpakt en gelabeld voor volledige traceerbaarheid. We hebben ook de mogelijkheid om u in karkas te leveren. We hechten veel waarde aan een strikte traceerbaarheid van ons vlees en...
Portfolio (15)
Frankrijk, Wissous
...4) Marketingondersteuning: samenwerking om onze producten te promoten en hun zichtbaarheid te vergroten. Wij commercialiseren de volgende productlijnen: zoute/zoete kruidenierswaren, dranken, alcohol, delicatessen, verse/diepgevroren/cateringproducten, fruit en groenten, gerookt vlees en gevogelte, vis, vlees en worstjes, bloedworst, gezouten vlees, en nog veel meer. Onze klanten zijn professionals uit de handel, de horeca, de grootdistributie, de industrie en groothandels. Gevestigd in Wissous, Essonne, staat ons team klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze producten.
Portfolio (186)
Frankrijk, Bersaillin
... assortiment maakt ons de enige Franse fabrikant die in staat is om aan de volledige behoeften van een professional te voldoen. Het is ongeëvenaard in Europa en stelt het bedrijf in staat om zich met succes op de internationale markt te vestigen: Cubeuses, Cutters, Ontvelmachines, Schillers, Steakvormers, Laboratoriumsnijders, Mengsnijders, Koelsnijders, Spiesmachines, Tartaarmachines, Vacuummachines, Mengers voor slagers en vleeswaren, Armkneders, Mengkneders, Duwers, Beenderzagen voor slagers en vleeswaren, Kaassnijmachines, Ham snijders, Vlees- en koteletsnijmachines.
Frankrijk, Reims
... kiezen voor FIRSTFOODS kiezen voor een betrouwbare partner die een echte meerwaarde aan uw activiteit toevoegt. FIRSTFOODS is opgericht in Reims om professionals in de distributie, horeca en de agrovoedingssector van concurrerende en kwaliteitsproducten te voorzien. We ondersteunen onze partners door logistieke faciliteiten aan te bieden die hun activiteit waarderen met de beste praktische oplossingen...
Portfolio (106)
... of schilfers. Ontwerp, fabricage, montage van slachthuizen, diepvrieslijnen. Leverancier en installateur van apparatuur en materialen voor keukens voor gemeenschappen, wij verkopen ook alle materialen en balies voor keukens, restaurants, lokale gemeenschappen, winkels, bakkerijen, slachthuizen en alle beroepen in de voedingssector. Installateur van professionele keukens, koelapparatuur en alle airconditioningsystemen, wij willen ons ontwikkelen in Afrika voor de airconditioning van hotels en restaurants en de productie van ijs in blokken.
Portfolio (50)
Frankrijk, Rungis Cedex
Gespecialiseerd in de handel in vers vlees en slachtafval van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees, evenals wereldwijde rundvlees en uitzonderlijke vleeswaren. Wij bieden een aanbod dat is afgestemd op onze klanten, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van slagers, traiteurs, cateraars, de grootdistributie en de horeca. Dankzij een nauwe samenwerking met onze leveranciers...
Portfolio (7)
Frankrijk, Wissous Cedex
Het bedrijf VARACHAUX werd opgericht in 1968. Het is een MKB dat gespecialiseerd is in voedingsingrediënten (PAI) op basis van vlees. We betrekken onze producten uit Franse en Europese slachthuizen en snijwerkplaatsen en we verkopen onze producten aan de industrie van kant-en-klaar maaltijden en de collectieve horeca. Onze activiteit is de industriële voorbereiding van rauwe en gekookte...
Frankrijk, Scherwiller
FESIA is een bedrijf gevestigd in Scherwiller. Het biedt benodigdheden en apparatuur voor de voedingsindustrie. Het distribueert materiaal voor de slagerij, de charcuterie, de triperie en de industriële vleeswaren: hoogsnelheidssnijmachines voor gekookt vlees, voor de voedingsindustrie, rookinstallaties voor vlees, meubilair voor de horeca: verwarmde presentatie meubels voor voedsel, metalen...
Frankrijk, Thiers
57 jaar ervaring als fabrikant van roestvrijstalen schalen en materialen voor alle professionals in de voedingssector: bakkers, patissiers, slagers, cateraars, hotel- en restaurantondernemers, professionals in de evenementenbranche... Onze kernactiviteit: innovatie en de creatie van producten die zijn afgestemd op de professionals in de horeca en evenementen. Een breed scala aan complementaire en...
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen), vis. Het bedrijf BERJAC maakt deel uit van de familiale groep CADEGAU: BtoB-activiteit van verse producten (vlees en vis) in Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes en Marée) en Saumur (Savia).
Frankrijk, Schiltigheim Cedex
INDUSTRADE is marktleider in apparatuur en benodigdheden voor de voedingsmiddelenindustrie en de horeca, met oplossingen voor het snijden en voorbereiden van voedsel voor de vlees-, gevogelte-, visindustrie, de verwerking van fruit en groenten, bakkerij, banketbakkerij, patisserie en catering, evenals voor de horeca en cateraars (commerciële horeca, collectieve keukens). Via haar divisie...
... zoals professionele vriezers, gekoelde vitrines, koelkamers en koelmeubels. Vergeet niet de voorbereidingsapparatuur voor professionele keukens, zoals groentesnijders, pastabereiding, vlees, patisserie en bakkerij. Onze producten zijn ideaal voor restaurateurs, snackbars, fastfood, bakkerijen, patisserieën, cafés, bars, hotels en kantines.
Frankrijk, Queven Cedex
...De belangrijkste activiteit van het bedrijf VALIA is de industriële bereiding van diepvriesvoedsel op basis van gevogelte, vis, kaas en vlees. Als een onafhankelijke en innovatieve KMO in de voedingssector, ontwerpen, vervaardigen en bieden wij kant-en-klare, gesneden, IQF diepvriesproducten van hoge kwaliteit en "op maat" aan voor professionals (industrie en HORECA). Sinds 1986 hebben we ons...
Frankrijk, Saint-Viance
... een 100% Franse oorsprong, voornamelijk uit de Limousin. Viandes de Corrèze is trots op een team dat bestaat uit vleesliefhebbers en kwaliteitsbewakers. De snijding en verwerking van het vlees voldoen aan de specifieke behoeften van traditionele slagerijen, groothandels, supermarkten en de collectieve horeca.
Frankrijk, Saint-Martin-De-Seignanx
...voorgekookte rijst, bouillons en sauzen - kruiden voor vlees, vleeswaren - visaroma's - specerijen, natuurlijke kruiden, gedroogde groenten, marinades - aroma's voor snacks, - culinaire bases, specerijen, marinades, gedroogde groenten en producten voor technische keuken voor de horeca.
Frankrijk, Raillencourt Ste Olle
SAUCES EN CREATIONS is gespecialiseerd in de productie van sauzen (voor pasta, vlees, vis, vinaigrette), soepen (romige, gepureerde, gazpacho) en smeersels. We beschikken over een breed assortiment sauzen verpakt in gebruiksvriendelijke containers (mini-flesjes, schaaltjes en tubes, zakjes en duo-zakjes, sticks en potten, knijpflessen, zakken, emmers en jerrycans, containers en big bags). Onze...
Frankrijk, Pont Saint Martin
... INDUSTRIE in contact met de voedingsmiddelenindustrie en biedt het unieke textuurmiddelen op basis van maniok aan, zoals TAPIOCALINE, SPECIALINE en PRETALINE, die worden gebruikt in een groeiend aantal toepassingen: bewerkte vlees- en visproducten, charcuterie, bereide gerechten en sauzen, zuivel- en kaasproducten, BVP. De teams van TIPIAK INTERNATIONAL zorgen voor de commerciële aanwezigheid op buitenlandse markten voor alle consumptieproducten van de groep onder het merk TIPIAK en op professionele kanalen (industrie, horeca, thuisbezorging).
Frankrijk, MOUSSEY
...vis, vleeswaren), hygiëne en de medische sector (wagens, frames, containers voor ziekenhuizen, laboratoria, chemie, nucleaire energie, sterilisatie door autoclave), de collectieve horeca (industriële keukens, catering), de auto-industrie, de huishoudelijke apparaten, de gieterij, de verspaning, de reiniging, industriële installatieapparatuur, de bescherming van ventilatiesystemen, gaas, kabelgoten, enz.
Frankrijk, Vannes
Fokker en producenten van vrije-uitloop gevogelte (kippen, parelhoenders, duiven) PAC klaar om te koken, Verkoop aan professionals in de horeca en gastronomie. Kippen zonder veren, gehouden in de open lucht met een minimum van 110 dagen op een boerderijvoeding, met verfijnd en smaakvol vlees. Levering in heel FRANKRIJK EN EUROPA, RUNGIS PARIJS contact op 0618112518 voor alle informatie over prijzen en meer. WE ZIJN OOK EEN GOEDGEKEURD SLAAGHUIS, deze groothandel in kippen en duiven.
Frankrijk, Mauleon
...Commerciële agent in vlees, charcuterie, eieren, biologisch en niet-biologisch. Onze distributie richt zich op groothandels, verwerkers, supermarkten, biologische winkels, slagers, charcutiers, kaasmakers en de horeca. We passen onze verpakkingen aan op onze klanten. Ik distribueer vlees, charcuterie en eieren van de volgende bedrijven: SICABA voor rood vlees. (biologisch & label) BIO VALEUR voor biologische vlees en charcuterie. Sté Phelippeau voor biologische of vrije-uitloop eieren.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play