... de druiven tot de vinificatie en de carbonisatie.
DÉGUSTATION
Kleur: lichtroze met zalmachtige reflecties
Neus: luchtig met tonen van verse rode vruchten.
Mond: soepel, licht en zuur met fijne bubbels en intense aroma's van aardbei en framboos.
Een aangename en smakelijke brut rosé!
ACCORDS MET & WIJNEN
De Star Bubbles Brut Rosé, de ideale aperitiefwijn, is de perfecte metgezel voor uw visgerechten en witte vlees. Het zal ook perfect passen bij uw groentehapjes, mini-cakes of gazpacho. Serveren tussen 6 en 8°C...
...De extra vierge olijfolie François Roméo, op smaak gebracht met basilicum, brengt alle mediterrane geuren samen in één fles. Ideaal om uw visgerechten te begeleiden, uw tomatensauzen op smaak te brengen, uw tomaat/mozzarella salades te verlevendigen, en de op smaak gebrachte olijfolie met basilicum doet ook wonderen voor uw pasta. Maak een reis naar Italië en het zuiden van Frankrijk!
Netto gewicht: 0,250 KG
Capaciteit: 25 CL...
...Vierge Walnootolie uit de Périgord
Deze virgin walnootolie is gewonnen uit hoogwaardige vruchten.
De heerlijke smaak past perfect bij alle groene salades en rauwkost (witloof, veldsla, tomaten, gésiersalades...)
In een dunne straal op het bord, geeft het een delicate smaak aan warme groenten (witte bonen) en verfijnt het de visgerechten.
Fles 500ml...
...Deze mono-cépage wijn, afkomstig van onze oudste wijnstokken, valt op door zijn fijne en lichte bubbels. In de neus is het een explosie van geuren: aroma's van dennhars en honing. Een grote, intense en smaakvolle wijn, met aroma's van passievrucht en karamel. Deze Champagne zal u verrassen met zijn karakter en elegantie.
Ideaal als aperitief, om uw visgerechten te begeleiden, maar ook uw kaasplankjes.
100% chardonnay
BLANC DE BLANCS 100% CHARDONNAY 1ER CRU
Gouden Medaille Gilbert en Gaillard 2014...
...Typisch Elzassisch, de mosterd met Riesling zal u verrassen met zijn fijne en fruitige aroma's.
Men waardeert het vooral voor de bereiding van visgerechten in sauzen. Authentiek, het past ook bij uw eenvoudige en gevarieerde gerechten.
Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, Riesling 5% (sulfieten), zout, specerij, natuurlijke aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet.
Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
...De legende vertelt dat Fenicische schepen, aangedreven door de regelmatige winden van een 'Zeebries', in de 6e eeuw voor Christus aan de Middellandse Zeekust landden. Ze brachten de knowhow van de wijnbouw en wijnproductie met zich mee. Adviezen voor wijn-spijs combinaties Voor dagelijkse maaltijden met vrienden, barbecue en grote zomerse salades. Deze witte wijn past perfect bij uw visgerechten, zoals een tongfilet of een amandelforel. Serveer temperatuur 2° 6° Decanteren Nee...
...Proeverij
Helder en delicaat, sereen geel. Neus vol van exotisch fruit, vermengd met aroma's van perzik. Volle en aromatische mond.
Wijn-spijs combinaties
Te genieten als aperitief en ter begeleiding van uw visgerechten.
Verpakking: prijs per eenheid, verkocht per doos van 6 flessen franco.
Advies van de wijnmaker: Serveer op een temperatuur van 8 tot 10°C
Bewaartermijn: Te drinken binnen 2 jaar...
...Heerlijke schaaldierensaus met room voor alle pasta- en visgerechten. Het kan worden vergeleken met de Nantua-saus, een van de klassiekers van de Franse gastronomie.
...Ideale metgezel voor gezellige momenten met vrienden, vanaf het aperitief. Het kan ook uw voorgerechten en visgerechten begeleiden.
Domein: DOMAINE DE L'EPINAY
Appellatie: IGP VAL DE LOIRE
Regio: VAL DE LOIRE
Kleur: Wit
Druivensoorten: 100% Sauvignon Gris
Teeltwijze: Biologisch
Inhoud: 75cl
Gewicht: 1 kg
Karakter: Droog
Oogstjaar: 2020...
...Beschikbaar in gedroogde gember of gemberpoeder, deze specerij zal uw visgerechten perfect aanvullen en zal ook uw vlees- of grillbereidingen verheffen.
Ontdek onze 100% natuurlijke gember verpakt in hersluitbare luchtdichte zakken:
Gember is een plant die groeit in tropische landen. In Madagaskar wordt het gekweekt in het oosten van het land. Van dezelfde familie als kurkuma, is het de wortel...
...Oost-Indische kers is een bladgroente die rauw of gekookt wordt gebruikt vanwege de zure en licht citroenachtige smaak.
Als kruid gebruikt, geeft het smaak aan soepen en groenten, visgerechten en eieren, waarmee het bijzonder goed samengaat. Rijk aan vezels, magnesium, kalium, ijzer en de vitamines A, C, E, is het sinds de oudheid bekend om zijn spijsverterings- en samentrekkende eigenschappen.
...Conserves Guintrand
Eenmaal verwarmd, zal onze Provençaalse Saus uw pasta-, rijst-, vlees- of visgerechten verrijken. Toegevoegd aan uw bereidingen, zal het de smaak van uw ratatouille, bohemien, gevulde tomaten, enz. aangenaam versterken...
...Deze specerij onderscheidt zich door zijn bittere smaak met kenmerkende tonen van hooi, metaal en gerookte aarde, en kent een diversiteit aan toepassingen in de keuken.
Toepassingen van saffraan in de keuken:
Het past zeer goed bij visgerechten, zeevruchten en rijst...
De voordelen van saffraan:
Antioxidant, Ontspannend, Stimuleert de spijsvertering, Rijk aan ijzer en magnesium, Bron van vitamine B6, Rijk aan calorieën...
... natuurlijke voordelen van deze ongerepte regio. De citroenmarjolein voegt daarentegen een pittige en geurige noot toe die uw smaakpapillen zal opvrolijken. Het frisse en citroenachtige aroma past perfect bij visgerechten, salades, marinades en nog veel meer recepten.
Dit op smaak gebrachte grof zeezout van Guérande is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Het zout van Guérande wordt met de hand geoogst volgens traditionele methoden, waardoor de essentiële mineralen behouden blijven.
Referentie: AR809598
Ingrediënten: zeezout van Guérande, citroenmarjolein (10%)...
...VINIFICATIE
Directe persing en fermentatie met temperatuurcontrole – het roeren van de droesem aan het einde van de fermentatie.
PROEVERIJ
Lichtgele kleur met groene reflecties. In de mond komen aroma's van citrusvruchten (citroen, pompelmoes) en plantaardige geuren (buxus, jasmijn) naar voren.
Perfect als aperitief, bij salades of gegrilde visgerechten.
Deze wijn wordt idealiter geserveerd tussen 8°C en 10°C.
... uitzonderlijke olie verkregen door koude persing van biologische Picholine-olijven uit de Languedoc (98%) en aangevuld met lokaal geproduceerde verse rozemarijn (2%). Een culinaire bereiding die perfect de grillgerechten en visgerechten zal verrijken.
...81 % Biologische witte wijnazijn*
- 19 % Verminderde biologische druivenmost
* Product afkomstig uit de Biologische Landbouw
Zonder conserveermiddelen, zonder allergenen
Niet gepasteuriseerd
Te gebruiken in dressings, salades, rauwkost en marinades.
Deze witte balsamicoazijn zal uw voorgerechten, vlees- of visgerechten aanvullen.
De uitgebalanceerde smaak is geschikt voor al uw warme of koude...
AQUALIS SEAFOOD, gevestigd in het departement Hérault, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de import en handel van diepvriesproducten.
Onze ingekochte producten zijn van hoge kwaliteit. We hebben productlijnen ontwikkeld die de voorkeur geven aan bevoorrading onder label:
- Biologische landbouw
- IGP
- MSC-vissers
- Pavillon Frankrijk…
We willen de schappen "Diepvriesproducten" nieuw leven...