Frankrijk, Grasse
Gevestigd in Grasse, de wereldhoofdstad van aroma's en parfums, is Sélectarôme al meer dan 30 jaar fabrikant van voedingsaroma's. Wij bieden meer dan 3000 referenties van aroma's in vloeibare of poedervorm en hebben ook een assortiment biologische gecertificeerde aroma's ontwikkeld. Daarnaast bieden wij een reeks aroma's die speciaal zijn ontworpen voor e-liquids voor elektronische sigaretten, in ...
Portfolio (186)
Frankrijk, Paris
...De subtiele combinatie van verse zalm en gerookte zalm, samen met verse dille, maakt dit product een onmiskenbare klassieker. Ingrediënten : Verse zalm 44%, gerookte zalm, room, visfumet, ui, olijfolie, dille, zout, agar agar, witte peper. Netto gewicht: 90 g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Yssingeaux
...Boter – Verse botersmaak Room Melk Yoghurt – Melkachtige smaak, vers...
Portfolio (55)
Frankrijk, Fleurac
... acaciahoning, ½ theelepel amandelpoeder, 1 theelepel anti-aging amandel-sandelhoutolie of yoghurt. Fijne, reactieve huid: 1 theelepel poeder, 1 theelepel verse room of anti-aging olie, 1 cm geprakte banaan. Bekijk onze tips voor meer varianten... Je kunt het ook als scrub gebruiken door een beetje koffiedik toe te voegen. Een echte wekelijkse traktatie! Gebruiksinstructies: Op een schone huid, eenmaal...
Portfolio (117)
Frankrijk, Bordeaux
...De verse producten van JEM EXPORT worden zorgvuldig geselecteerd om een uitzonderlijke kwaliteit aan onze klanten te garanderen. Wij bieden een breed scala aan verse producten zoals vlees, boter, room, melk, eieren, yoghurt, desserts en kazen. Elk product wordt gekozen om zijn versheid en smaak, wat zorgt voor totale tevredenheid bij onze klanten. Onze verse producten zijn ideaal voor...
Portfolio (6)
Frankrijk, Marseille
... verkrijgbaar in verschillende smaken, biologisch en diepgevroren (met een houdbaarheid van 12 maanden). ingrediënten Volle koemelk, room, zout, stremsel. Zonder conserveermiddelen. Uitstekend met tomaat en extra vierge olijfolie, met verse truffels, met worstjes, of met verschillende combinaties in de bereiding van warme gerechten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Sète
...Ontdooi de Golfo Nuevo zeevruchtencocktail. Bak alle ingrediënten in 2 eetlepels olijfolie met knoflook en peterselie. Kook ondertussen de verse spaghetti. Voeg 20 cl vloeibare room toe aan de gekookte bereiding, strooi er vervolgens Parmezaanse kaas over en voeg zout en peper toe. Giet de pasta af en meng met de saus. Serveer warm.
Portfolio (42)
Frankrijk, Caluire
TAYIBA is een importbedrijf uit Lyon dat exclusief dadels uit het Arabisch schiereiland importeert. De palmbomen van onze lokale partner, ATMARCO, omvatten meer dan 50.000 palmbomen in de regio Qassim in Saudi-Arabië. Ze produceren een rijke diversiteit aan dadels, waarvan de afmetingen de benodigde hoeveelheden voor de professionele sector bieden. De verpakkings- en handelsunit is gevestigd in he...
Portfolio (13)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Onze ijsjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten (verse room, magere melk, eidooiers), zonder kunstmatige kleurstoffen of smaken.
Frankrijk, Malataverne
... conserveermiddelen en kleurstoffen, en de continue controle van de meester-kok tijdens het bereidingsproces. Deze romige preisoep is gepositioneerd in het segment van superieure kwaliteit. Het is uitsluitend gemaakt van natuurlijke producten die in het veld zijn geselecteerd, zonder conserveermiddelen of kunstmatige additieven en volgens methoden die vooral de oorspronkelijke smaak van een huisgemaakt recept respecteren. Ingrediënten: prei 33%, aardappelen 22%, uien, wortelen, kippenbouillon (selderij), verse room, extra vierge olijfolie 1,3%, zout.
Portfolio (188)
Frankrijk, Biguglia
... uitsteekringen en zet in de koelkast. Meng de suiker met de verse kaas en de kwark. Klop de room stijf en voeg deze toe aan de kazen. Voeg een laag room toe op de bodem van de koekjes, gevolgd door een laag confiture O Mà! Laat 1 nacht in de koelkast staan. Geniet zonder grenzen!
Portfolio (68)
Frankrijk, Boissy Saint Leger
Frankrijk, Thiais
...Deze mechanische machine, mono-formaat, is ontworpen voor het verpakken van vloeibare of pasta-achtige producten (natuurlijke yoghurt, gearomatiseerde yoghurt, fruityoghurt, verse room, dessertroom, rijstpudding, kwark, vruchtensappen, soepen, sauzen, enz.) in plastic potten met een diameter tot 95 mm ... Kenmerken Dosering volume: 150 tot 500 ml. Verpakkingsmateriaal: pot met aluminium deksel Productiviteit: tot 12 potten / min.*...
Portfolio (82)
Frankrijk, BRIE
...De cheddar saus is een grote klassieker. Het gebruikelijke recept maakt gebruik van geraspte Cheddar kaas voor meer gemak, verse room en optioneel een beetje melk. De bereiding is vergelijkbaar met die van blauwe kaas- of roquefort sauzen. We verwarmen de verse room en de melk en voegen vervolgens de kaas toe terwijl we roeren met een lepel. De kruiden voor de cheddar saus zijn ook heel eenvoudig...
Portfolio (10)
Frankrijk, Perpignan Cedex
... is in hartige gerechten dat curry het beste de rijkdom van zijn aroma's tot uitdrukking brengt: Vlees, vis, eieren, soepen of gebakken groenten, gratins, cakes… Lamscurry, kipcurry, viscurry… zoveel smakelijke gerechten die je kunt maken met deze typische mix. Curry komt ook heel goed tot zijn recht met verse room, in vissoep of mosselsoep, met vis en schaaldieren, wit vlees, aardappelen, rijst, pasta, omeletten, mayonaise, en ei in een cocotte. Het past ook perfect bij groenten of fruit.
Bijpassende producten
Curry Bladeren
Curry Bladeren
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten canistrelli 33% (tarwemeel, witte wijn, brandewijn, suiker, bakpoeder, zout, zonnebloemolie), karamel met gezouten boter 33% (verse room, volle melk, suiker, boter 11%), chocolade 33% (cacaomassa, cacaoboter, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma), sporen van pinda's, gluten, noten. Referentie: UTUL...
Portfolio (97)
Frankrijk, Ham
...Receptidee: Quiche met bieslook en geitenkaas Ingrediënten: 1 bladerdeeg 200 g verse geitenkaas 4 eieren 200 ml vloeibare room 1 eetlepel gesneden bieslook Zout en peper, naar smaak Bereiding: Verwarm je oven voor op 180°C (350°F). Leg het bladerdeeg in een taartvorm en prik het in met een vork. Verkruimel de verse geitenkaas over de taartbodem. Referentie:AR805132 Ean13:3760306805132...
Portfolio (127)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Ontdek de heerlijke Caramiel, voornamelijk gemaakt van honing en verse room. Om samen met het hele gezin van te genieten! Ten minste houdbaar tot: 2 maanden Pot van 250 g...
Portfolio (71)
Frankrijk, Marseille
... - Zuivelproducten (kazen, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en zoutvlees, - Banket en gebak, - Halal-producten, - Kruidenier, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende productlijnen van voedingsmiddelen aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij begeleiden u om de beste producten uit elke regio van de wereld te ontdekken die voldoen aan uw behoeften en de...
Frankrijk, Carentan
... industriëlen als RHF. Wij vervaardigen en commercialiseren karamel in verschillende vormen en recepten, en bieden professionals Industriële Voedingsproducten (IVP) aan: - Vloeibare karamel voor topping, glazuur of vulling - Karamelstukjes voor koekjes, broden, brioche, ijs, truffels…: Klassieke recept, verse room uit Normandië, gezouten boter, AOP. - Thermostabiele karamelstukjes voor kookbestendigheid - Karamelpoeder Wij staan open voor onze klanten en kunnen u ondersteunen in uw overpeinzingen en ontwikkelingsbehoeften.
Portfolio (4)
Frankrijk, Maulevrier
Eleveur en producent van biologische melk sinds 1979 in de omgeving van Cholet, Bernard Gaborit is vandaag de dag melkverzamelaar in de departementen Vendée, Deux Sèvres en Maine et Loire. Hij produceert yoghurt, zuiveltoetjes, boter (rauw), room (rauw en gepasteuriseerd), verse kaas en gerijpte kazen. Dit alles met melk van de Jersiaise, een mooi klein koeienras dat, zoals de naam al aangeeft, afkomstig is van de Kanaaleilanden, en met geitenmelk. Producent van natuur yoghurt van volle koemelk. Producent van rauwe melk van Jersiaise koeien. Producent van natuur yoghurt van geitenmelk.
Frankrijk, Saint Medard D'eyrans
...Sinds meer dan 60 jaar produceert Le Petit Basque wrongel en yoghurt van schapenmelk en heerlijke, smakelijke desserts. De zuivelfabriek Le Petit Basque is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van melk, room en verse producten. Het is gevestigd in Saint Médard d'Eyrans, in de regio Bordeaux, en heeft een nationale uitstraling door de verkoop van zijn yoghurt en zuivel desserts. De...
Frankrijk, Saint-Denis-De-Villenette
... aroma - gerijpte room, ook wel verse room genoemd - gepasteuriseerde ongezouten boter Sinds 6 jaar is er een kwaliteitsaanpak opgezet door lid te worden van de vereniging Bleu Blanc Coeur. Hiervoor is het voederingssysteem herzien om voedergewassen rijk aan omega 3 te bieden. De producten van Bleu Blanc Coeur worden door klanten geprezen om hun rijkdom, ecologische aspect en dierenwelzijn. Een van...
Portfolio (5)
Frankrijk, Rungis
Na meer dan een halve eeuw in dienst van kaas en kaasmakers, bevestigt Odéon jaar na jaar zijn positie als de grootste specialist in kazen en zuivelproducten op de Rungis-markt. De producten: de passie van Odéon! Boter, Eieren, Kaas… alles behalve Bof! Een unieke kaasplank, een palet van room vol nuances, een ongeëvenaarde boterlijn en natuurlijk verse eieren! Het assortiment van Odéon omvat...
Frankrijk, Courville Sur Eure
... machines uitrusten, zijn in staat om producten met zeer uiteenlopende kenmerken te doseren. Yoghurt, kwark en verse room, gesmolten kazen en kaasproducten, desserts, andere smeerbare producten, karamel, honing, fruitsauzen, jam, compotes. NOVA produceert ook een assortiment semi-automatische en automatische machines voor gewasbeschermingsmiddelen, chemische producten, cosmetica en producten zoals: zuivelproducten, producten op basis van fruit en groenten, sauzen, dranken.
Frankrijk, Isigny Sur Mer
Isigny Sainte-Mère is de samenwerking van twee zuivelcoöperaties: die van Isigny-sur-Mer in Calvados en die van Sainte-Mère-Église in Manche. Isigny Sainte-Mère exporteert zijn zuivelproducten over de hele wereld; room, verse kazen, kazen, boter en babyvoeding. De export vertegenwoordigt vandaag de dag meer dan de helft van de omzet.
Frankrijk, Tarnos
... pizza's op basis van zelfgemaakt deeg en tomatensaus of room, burgers, snacks en salades. Onze zaak is de ideale plek om te genieten van een culinaire ervaring en plezier te hebben. Neem contact met ons op.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play