Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Chassant
... bleekmiddel (chloor) zonder de nadelen: het verwijdert vlekken uit de was zonder te verkleuren en beschadigt de vezels niet, het is geurloos en stoot geen chloor uit in het milieu. Het is biologisch afbreekbaar. U kunt het gebruiken in de wasmachine, bij het weken en met een spuitfles. Het verwijdert onder andere vlekken van: thee, koffie, wijn, saus, fruit, tomatensaus, chocolade, bloed, urine...
Portfolio (17)
Frankrijk, Puget-Sur-Argens
Wij zijn een inkoopcentrale voor droge, verse en diepgevroren voedingsmiddelen, ook gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van 24-uurs voedselpakketten "Meal Ready to Eat" - MRE, voor militaire en humanitaire doeleinden. Onze aanbiedingen zijn zeer divers; we zijn in staat om in grote hoeveelheden zowel diepgevroren kip, plantaardige olie, tomatenconcentraat, corned beef & chicken, ingebl...
Portfolio (8)
Geboren in 2013 met als doel uitzonderlijke Italiaanse specialiteiten te waarderen, is Casa Di Cecco een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de groothandel van Italiaanse voedingsproducten. Gedreven door de liefde voor tradities en de smaak van authentieke smaken, hebben we voor delicatessenwinkels en middelgrote bedrijven, zowel in Frankrijk als internationaal, het beste van de Italiaanse am...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
...Het recept van het traditionele gerecht "Makrouna bel salsa", dat zeer populair is in Tunesië en bereid wordt met een unieke tomatensaus, bieden wij u aan in deze macaroni-saus. Het is een smakelijk recept dat onze pasta's begeleidt, met een mix van specerijen en olijfolie. Samenstelling: Water, tomatenpuree, sojaolie, verse tomaat, paprika's, uien, knoflook, zout, specerijen In voorraad: 1000 producten...
Portfolio (20)
Frankrijk, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE herinterpreteert de klassiekers van de chocoladeconfiserie in de Bastiaanse stijl. Het is heel Corsica in chocolade lekkernijen: een subtiele combinatie van de schatten van het Eiland van de Schoonheid en goede chocolade, door middel van honing, citrusvruchten, hazelnoten, de schatten van de maquis en de iconische Canistrelli die je terugbrengen naar kindherinneringen en verrass...
Portfolio (97)
Frankrijk, Guérande
...Een kruidenmix bestaande uit rozemarijn, tijm, basilicum, bonenkruid en marjolein. Ideaal om de smaken van Zuid-Frankrijk naar geroosterd kip, salades, tomatensaus of ratatouille te brengen en uw borden te laten stralen. Kruiden uit Frankrijk. SKU:SGPR250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Etupes
...Omkeerbare pompen (2 draairichtingen) Industriële gasolie, oliën,... Wijnbouw wijn, most... Voedingsmiddelen bier, suiker, vruchtensap, vloeibare suiker, siroop, glucose, melk, boter, yoghurt, vloeibare eieren, olie, tomatensaus, pekel,... Chemische producten zetmeel, lijm, watergedragen lijm, emulsies, glycerine, was, detergenten, vernis, inkten, industrieel afval,... Cosmetica en...
Portfolio (324)
Frankrijk, Sentheim
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3380390100205 De volle couscous kan warm gegeten worden, alleen of als bijgerecht bij gebakken groenten en vlees in tomatensaus, of koud in een salade. Reken op ongeveer 60 g couscous per persoon. Doe de couscous in een kom en giet er dezelfde hoeveelheid kokend water over. Dek af en laat 5 minuten zwellen. Maak de korrels los met een vork.
Portfolio (114)
Frankrijk, Malataverne
Welkom bij DISTRAZUR, uw groothandel in delicatessen. Al meer dan 25 jaar bedienen wij de traditionele handel met de constante zorg om kwaliteitsproducten aan te bieden, afgestemd op onze klanten en verschillend van de circuits van de grote distributie. Ons merk, Les Saveurs du Clavon, verleidt de meest veeleisende fijnproevers. Het is gemakkelijk te herkennen en garandeert een selectie van smakel...
Portfolio (188)
Frankrijk, Pessac
Siendas brengt de producenten van Sardinië in contact met kopers van over de hele wereld. Ons platform stelt producenten in staat om tegen een eerlijke prijs te verkopen zonder tussenpersonen. De wens van Siendas is om producenten een eerlijke beloning voor hun werk te bieden, maar ook om eindconsumenten producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Op onze site is het mogelijk om te combineren, éé...
Portfolio (8)
Frankrijk, Carpentras
In de Provence, in Carpentras, produceert Guintrand al meer dan honderdtwintig jaar conserven van fruit en groenten uit de regionale landbouwgebieden. De fruit en groenten die in onze producten worden verwerkt, zijn allemaal van regionale oorsprong, afkomstig uit de landbouwgebieden van de Provence en de Rhône-vallei. De belangrijkste producten van Guintrand: tomatenconserven, fruitconserven, groe...
Portfolio (2)
Frankrijk, Objat
Via het bedrijf LIMOUZI SAVEURS is het onze passie om u de wonderen van de Corrèze-regio te laten ontdekken door recepten te bedenken die u zullen verrassen en verwennen. Altijd op zoek naar vernieuwingen, stellen we onze knowhow tot uw beschikking om u verfijnde en heerlijke producten aan te bieden. We zijn trots op onze toewijding om al onze producten te vervaardigen in onze productieatelier in...
Portfolio (109)
Frankrijk, Renaison
...De Toscaanse kruidenmix is een mix van kruiden die traditioneel in Italië wordt gebruikt, met een vleugje knoflook en peper. Het wordt overal gebruikt: om een tomatensaus op smaak te brengen, op een pizza of zelfs in een vleesvulling.
Portfolio (56)
Frankrijk, Vigneux-Sur-Seine
...Een onmisbaar accessoire voor het koken van pasta met tomatensaus of een menu dat waardig is voor de beste tafels. Eenmaal aangetrokken, verandert dit keukenschort elke zondagse kok in een Michelin-sterrenchef!
Portfolio (186)
Frankrijk, Thiais
...Deze vacuümvuller is de enige met professionele prestatiekenmerken en een capaciteit van ongeveer 250 flessen per uur. Ze is zeer gebruiksvriendelijk en heeft compacte afmetingen. Ideaal voor vloeistoffen zoals: wijn, olie, tomatensaus, likeuren, vruchtensappen en zelfs producten met een hoge dichtheid (verandering van accessoires nodig). Kenmerken Productie: ongeveer 180/200 flessen (750ml)/u...
Portfolio (82)
Frankrijk, Grigny
...De napolitaanse saus is een tomatensaus gemengd met groenten. Deze heerlijke saus is gemakkelijk te gebruiken en te bewaren dankzij de hoogwaardige staande verpakking die het mogelijk maakt om de inhoud in de magnetron op te warmen. Bewaren op kamertemperatuur gedurende 24 maanden. 3 dagen in de koelkast na opening van de verpakking.
Portfolio (93)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Bijpassende producten
Dragon
Dragon
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Arles
...Conserven Guintrand Deze conserven zijn bereid van kleine spelt van de Mont Ventoux, gewassen, geweekt en vervolgens zo natuurlijk mogelijk gekookt, in water. Het is verrijkt met een saus op basis van Provençaalse tomaten. Ingrediënten kleine spelt (44%), tomatensaus (tomaten, uien, zonnebloemolie, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kruiden en specerijen), olijfolie, uien, knoflook, zout, geconcentreerd citroensap, peper.
Portfolio (142)
Frankrijk, Saint-Etienne
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren. Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten: - in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
Portfolio (187)
Frankrijk, Levallois Perret
...La Niora is een kleine, ronde, rode peper afkomstig van de eenjarige plant Capsicum annuum. Het heeft een heerlijke smaak, een bijzondere, licht rokerige smaak. Het is een specerij die lijkt op paprika. Gebruik van Niora in de keuken: Deze specerij past goed bij tomatensaus, eieren, omeletten, vis, rijst, wit vlees, groenten… De voordelen van Niora: Antioxidanten, een uitstekende bron van vitamines A en C.
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
... een subtiele en delicate knoflooksmaak toe aan deze kruidenmix. Onze Pizzamix is zorgvuldig bereid met biologische ingrediënten van hoge kwaliteit, waarbij oregano, tijm en daslook worden gecombineerd, drie kruiden met onderscheidende smaken die harmonieus samenkomen om een explosie van smaken in elke hap te creëren. Receptidee - Mediterraanse Pizza: Ingrediënten: Pizza-deeg Tomatensaus Mozzarella Pizzamix Zwarte olijven Cherrytomaten Verse basilicum Referentie:AR802032 Samenstelling:Oregano, tijm, Daslook Gebruik:Kruiden voor pizza Bewaarcondities:Op een droge en donkere plaats...
Portfolio (127)
Frankrijk, Guenange
... kenners zullen het waarderen. Een saus die absoluut verdund moet worden met tomatensaus, soep, pasta, enzovoort... Ingrediënten: Habanero-peper, cayennepeper, water, peperextract, melasse, suikerrietazijn, gember, guave, gemodificeerd maïszetmeel, xanthaangom, stukjes peper, specerijen, ascorbinezuur. Bevat GMO's Gemaakt in Costa Rica 150 ml 500.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Frankrijk, Marseille-14e-Arrondissement
...4 natuurlijke recepten (zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, zonder kunstmatige aroma's) gecertificeerd AVS van Franse fabricage : - ravioli met puur rundvlees in Italiaanse saus - ravioli in tomatensaus - ravioli bolognese - cannelloni. Een assortiment voor het hele gezin dat vooral door kinderen wordt gewaardeerd. Alles is samengebracht om van te genieten! http://avs.fr/categorie-produit/lesdelicesdeyemma/...
Bijpassende producten
Yemma's Delicatessen
Yemma's Delicatessen
Andere Producten
DRINGO - Basilicumzaad
DRINGO - Basilicumzaad
Frankrijk, Signes
Wij zijn een ambachtelijke MKB gevestigd in de Var. Wij produceren een assortiment Provençaalse specialiteiten: tapenades, antipasti, soepen, confit knoflook, confit uien, tomatensaus... Wij staan bekend als specialist in fruitpulpazijn: het grootste assortiment, het hoogste pulppercentage, onnavolgbaar smaak. Wij distribueren onze producten rechtstreeks aan onze klanten in Frankrijk en naar het buitenland. Wij zijn een actief lid van het netwerk Gourmet Provence - Producenten van Smaken.
Frankrijk, Port-saint-louis-du-rhône
... wijn,... De sauzen: tomatensaus met mosselen, met ansjovis, met vis en de mousses: zalmmousse, tonijnmousse met fijne kruiden, makreelmousse met witte wijn, sardinemousse met whisky, ansjovis, tapenade, rouille,... De nieuwe producten: viscouscous met groenten, inktvis met broccoli in schaaldierensaus, inktvis gekookt in wijn.
Frankrijk, Nimes
Wij zijn olijfolie-sommeliers die een activiteit hebben ontwikkeld voor de promotie en verkoop van biologische extra vierge olijfolie van producenten die zich inzetten voor kwaliteit en het milieu in Frankrijk, Italië en Spanje. Om aan de vraag te voldoen, breiden we ons assortiment uit met Italiaanse delicatessen, altijd biologisch en van gerenommeerde producenten of ambachtslieden (tomatensaus...
Frankrijk, BEDARRIDES
...maar ook voor de distributeurs van de grootdistributie. Onze regionale activiteit is volledig ambachtelijk, wat ons in staat stelt om een superieure kwaliteit van onze producten te behalen: gnocchi, specialiteit met inktvisinkt, tagliatelle, tagliatelle met basilicum, spinazie girelle, ricotta, cannelloni met vlees, gekookte tomatensaus, tomatensaus met basilicum, tomatensaus met olijven.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play