Frankrijk, Renaison
...U zult verrast zijn door deze Timut-peper die een aroma heeft dat lijkt op grapefruit. De bijzondere smaak is ideaal in combinatie met vis, en het is super trendy bij chefs in desserts, vooral in chocoladedesserts. In Nepal wordt Timut-peper gebruikt in populaire gerechten met aardappelen en tomaten. Oorsprong: Nepal Kwaliteit: A1...
Portfolio (56)
Frankrijk, Saint-Laurent-Des-Arbres
...Ingrediënten: Volle Timut-peperkorrels. Land van herkomst: Nepal. Smaak: Betoverende tonen van Sinaasappel, Citroen en Grapefruit, op een bloemige achtergrond. Bewaring: Bewaren op een koele, donkere en droge plaats. THT: 01/02/2024 Batchnummer: PTN BA TIM 1000 09109991 - Geleverd in een hermetisch afgesloten en herbruikbare zak. - Verpakt door ons in de Gard.
Portfolio (19)
Frankrijk, Objat
Via het bedrijf LIMOUZI SAVEURS is het onze passie om u de wonderen van de Corrèze-regio te laten ontdekken door recepten te bedenken die u zullen verrassen en verwennen. Altijd op zoek naar vernieuwingen, stellen we onze knowhow tot uw beschikking om u verfijnde en heerlijke producten aan te bieden. We zijn trots op onze toewijding om al onze producten te vervaardigen in onze productieatelier in...
Portfolio (109)
Frankrijk, Biguglia
...[Te genieten als een traditionele jam]. voedingswaarden per 100 g energie (kcal)= 189 en energie (Kj) = 789 vetten (g)= 0.3 waarvan verzadigde vetzuren (g)= 0 koolhydraten (g) = 464 waarvan suikers (g)= 42 proteïnen (g)= 0.8 zout (g)= 0.1 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Corsicaanse Groene Tomaten 54 %, water, suiker, vers citroensap, pectine, Timut Peper 0,2% Nettogewicht: 220 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Châtillon
...Versie 50CL van de Negroni, herzien door MXO : - Ambachtelijke Franse gin - Infusie van rozemarijn en Timut-peper - Rode Pineau des Charentes - Bittere sinaasappellikeur Voor zijn Negroni-recept combineert MXO een premium ambachtelijke gin met huisgemaakte bitter/fruitige likeur en rode Pineau des Charentes. De gin wordt voorafgaand geïnfuseerd met rozemarijn voor frisheid en Timut-peper die...
Portfolio (4)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Versie 20CL van de Negroni, herzien door MXO: Ambachtelijke Franse gin Infusie van Rozemarijn en Timut Peper Rode Pineau des Charentes Bittere sinaasappellikeur Voor zijn Negroni-recept combineert MXO een premium ambachtelijke gin met zelfgemaakte bitter/fruitige likeur en rode Pineau des Charentes. De gin is voorafgaand geïnfuseerd met rozemarijn voor frisheid en Timut peper die kracht en...
Portfolio (57)
Frankrijk, Cologne
...De zoetheid van de peer, de levendigheid van de gember en de fruitige en bloemige smaken van de Timut-peper combineren voor een verrassend en delicaat resultaat. De Franse Arrangeurs produceren 100% biologische sterke dranken in het hart van de Gers. Onze Armagnac, rond en genereus, rijpt in eiken vaten uit Gascogne. Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren. Gewicht: 1,5 kg Afmetingen: 10 × 10 × 30 cm Alcoholpercentage: 32% Volume: 70 cl...
Portfolio (23)
Frankrijk, Objat
...Ontdek ons assortiment foie gras met pepers uit de hele wereld. Hele eendenlever met timut-peper (herkomst Nepal, zure tonen), eendenlever met Madagascar-peper (een krachtige wilde peper), ganzenlever met Sarawak-peper (peper uit Maleisië)...
Portfolio (7)
Frankrijk, Cognac
...Origineel recept met de smaken van onze reizen door Azië. Deze biologische gin met citrusaroma's en een subtiele kruidige toets wordt verkregen door het infuseren van zorgvuldig geselecteerde vruchten en kruiden. Jeneverbessen, kumquat, sinaasappelbloesem, bittere sinaasappelschil, rozijnen en Timut-peper zijn de belangrijkste ingrediënten van ons unieke recept. Na een langzame maceratie wordt...
Portfolio (5)
Frankrijk, Cognac
...Origineel recept met de smaken van onze reizen door Azië. Deze biologische gin met citrusaroma's en een subtiele kruidige toets wordt verkregen door het infuseren van zorgvuldig geselecteerde vruchten en kruiden. Jeneverbessen, kumquat, sinaasappelbloesem, bittere sinaasappelschil, rozijnen en Timut-peper zijn de belangrijkste ingrediënten van ons unieke recept. Na een langzame maceratie wordt Koom Gin gedistilleerd in een Charentais distilleerderij om de aroma's en organoleptische kenmerken optimaal te extraheren.
Portfolio (4)
Frankrijk, Colombes
...Hier is een cocktail die is ontstaan door een samenloop van omstandigheden! Ingrediënten: Franse vodka, limoensap, verse gember, suikersiroop, Timut-peper, vogelpeper, citroenzuur Formaat: 1 liter (10 cocktails) Alcoholpercentage: 18% vol. Serveren: 50% Moscow Mule Balbine + 50% bruiswater in een groot glas gevuld met ijsblokjes KWALITEITSDRANK Voor de creatie van onze Moscow Mule...
Portfolio (9)
Chabiothé is in de eerste plaats het verhaal van een online winkel die dag na dag groeit, en dat sinds 2013. Achter dit logo dat doet denken aan een laarzenkat, schuilt een team van plantenliefhebbers dat in zijn atelier jouw favoriete recepten en bestellingen dagelijks voorbereidt. We creëren onze eigen recepten en maken de mengsels rechtstreeks in ons atelier in Lyon. Theeën, kruideninfusies, infusies en specerijen. Onze planten komen uit alle hoeken van de wereld met grote klassiekers zoals earl grey, kerstthee en meer exotische dingen zoals tonkabonen, matcha, timut-peper...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play