Frankrijk, Privas
... met 45g fruit per 100g, totale suikerinhoud 60g per 100g Sinds 1885 de geheimen van een eeuwige jeugd! De Crème de Marrons de l’Ardèche is een recept dat in 1885 door Clément Faugier in Privas is gecreëerd. Dit recept is sinds de oorsprong onveranderd gebleven en gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten: kastanjes, suiker, stukjes geglaceerde kastanjes, water, glucosestroop, natuurlijke vanille-aroma Bereid met 45g fruit per 100g, totale suikerinhoud 60g per 100g Code: 516 Netto Gewicht (g): 365 Bruto Gewicht (g): 633 Prijs excl. BTW: 3.03 Prijs incl. BTW: 3.20...
Portfolio (41)
Frankrijk, Puyricard
...Premium fruitcompotes met stukjes om al uw culinaire momenten te vergezellen! Elk moment is geschikt om deze smakelijke lijn van zeer fruitige PREMIUM compotes (meer dan 80% fruit) te waarderen. Te genieten op elk moment van de dag, bij het ontbijt, de snack, tijdens een brunch, als bijgerecht bij een verse kaas, een ijsje, of als vulling voor taarten. DLUO*: 2 jaar Netto gewicht: 430g Suikerpercentage: 26% Distributiekanaal: delicatessenwinkels en supermarkten...
Portfolio (48)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Een traditionele Cul Noir paté uit Limousin, gemaakt met stukjes kastanje! Ideaal in combinatie met een baguette en zoete wijn... Zonder kleurstoffen of conserveermiddelen.
Portfolio (71)
Frankrijk, Vernosc-Les-Annonay
... au sirop voor veelzijdig gebruik: als decoratie, in stukjes als garnering Voor de verwerking van kastanjes uit de biologische landbouw heeft het bedrijf de ECOCERT FR-BIO-01 goedkeuring ontvangen. Concept Fruits is ook gecertificeerd IFS en BRC.
Portfolio (16)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play