Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Een uitstekende confit van de Cul Noir uit Limousin!\n\nProefadvies: Geniet van deze confit warm, met aardappelen of verse pasta.\nAls je het liever koud hebt, combineer het dan met noten of hazelnoten en een scheutje azijn.\nIdeaal in combinatie met een rode of rosé wijn.\nZonder kleurstoffen of conserveermiddelen.
Portfolio (71)
Frankrijk, Lyon
Drie vrienden die gepassioneerd zijn door gastronomie en de natuur, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Hun ambitie is om de wilde Franse wildvlees en het AOP Bigorre zwart varkensvlees te waarderen door gebruik te maken van korte circuits. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten aan via authentieke en innovatieve recepten, terwijl ze strijden tegen voedselverspilling gerelateerd...
Portfolio (40)
Frankrijk, Sendets
...La Maison de l'Ail Noir is gespecialiseerd in de productie en distributie van een verscheidenheid aan producten op basis van zwarte knoflook, zoals zwarte knoflookteentjes, knoflookbollen, zwarte knoflookpasta, geroosterde pinda's met knoflook, cashewnoten met knoflook, Olivade, knoflookkoekjes, makreelrillettes en varkensworst en terrine van varkensvlees, enzovoort..... La Maison de l'Ail Noir...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
Frankrijk, Laguiole
La Maison CONQUET is gespecialiseerd in de gastronomische tradities van Aubrac. La Maison produceert daarom vleeswaren, conserven en tal van vlees- en specialiteiten op basis van puur Aubrac-rundvlees, varkensvlees, lamsvlees uit Aveyron en kalfsvlees. Het bedrijf produceert ook bereide gerechten, orgaanvlees, aligot en lokale kazen zoals de tome. De bereide gerechten die door de Maison worden aangeboden, zijn voornamelijk tripoux, gevulde kool en Aveyronse farçous met pruimen.
Frankrijk, la Trinité
... afspraken op uw gemak. Wij verkopen ook voedingsproducten zonder varkensvlees en ingrediënten van varkens oorsprong. Neem contact met ons op voor een offerte voor grote hoeveelheden voor professionals. Groothandel op offerte: champagne van producenten, fijne wijnen, kaviaar, foie gras, specerijen, tafelkunst, Italiaanse wijnen uit alle regio's, cognac, calvados, uitzonderlijke vodka, sterke...
Portfolio (3)
Frankrijk, Pamiers
... kwaliteitsvleeswaren die onze producten in Ariège hebben geproefd, vragen ons om ze te blijven delen met hun vrienden in heel Frankrijk. Onze vleeswaren de wereld in brengen, onze specialiteiten delen, ons vakmanschap en onze eisen op het gebied van kwaliteit, dat is ons familiale credo. Ontdek honderden kilometers van Ariège wat u bij ons heeft betoverd: smaak, vakmanschap, kwaliteit en eisen! Dit alles rond het varken, ons unieke vlees, onze exclusieve grondstof. Een inzet voor een gerichte, Franse en regionale productie. Dit is in onze ogen een extra waarborg voor kwaliteit.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play