Frankrijk, Aix En Provence
...Het ROGER sandwichbrood heeft een zeer dunne en soepele korst, met een luchtige binnenkant. Het is de essentiële basis voor de bereiding van een club sandwich, gemaakt met de equivalent van een in tweeën gesneden plak, en het is ook het favoriete brood voor het maken van croque-monsieur... puur genot. Normaal Sandwichbrood Samenstelling: Fijn tarwe bloem (tarwemeel, gluten), water, plantaardige...
Portfolio (31)
Frankrijk, Torcy Le Petit
... van authentieke smaken, aan ons assortiment glutenvrije producten. Veiligheid en gemoedsrust: We besteden bijzondere aandacht aan de selectie en beveiliging van onze grondstoffen om producten van hoge kwaliteit te bieden die gegarandeerd glutenvrij zijn. Op maat gemaakte glutenvrije formulering Bereiding voor brood, zanddeeg, koekjes, pannenkoeken, sandwichbrood of gebak, we passen ons aan de specificaties van onze klanten aan om de glutenvrije oplossing te formuleren die aan hun eisen voldoet.
Portfolio (18)
...Of ze nu elektrisch of op gas werken, de infraroodgoudtunnels zijn net zo divers en specifiek als de toepassingen die aan hen worden gevraagd. De behandeling wordt goudbruin maken genoemd voor crèmes, gratineren voor bereide gerechten, smelten voor kazen (pizza's, croque-monsieur,…), korsten voor sandwichbrood, braiseren of roosteren voor vlees, karameliseren of glazuren voor suikers en gebak… De...
Portfolio (84)
Frankrijk, Bayonne
Opgericht in 1994, is OKIN, wat "bakker" betekent in het Baskisch, een familiebedrijf gelegen aan de Baskische kust. Wij zijn uitsluitend bakkers. Sinds onze oprichting, 25 jaar geleden, en nog steeds vandaag de dag, blijven we trouw aan brood. Brood is het voedsel waarin we geloven en dat de basis vormt van onze voeding. We blijven ons ontwikkelen, waarbij we elk detail van onze meest klassieke b...
Portfolio (44)
Frankrijk, L'union
...Onze specifieke ingrediënten geven het gewenste uiterlijk, de textuur en de houdbaarheid aan alle soorten verpakte producten (brioche, pannenkoeken, sandwichbrood, enz.). Deze technologie stelt producten in staat om hun zachtheid tot 6 maanden te behouden.
Portfolio (12)
Frankrijk, Royaumeix
Bij Royaumeix telen we granen – tarwe, rogge en spelt – die we verwerken tot meel in onze ambachtelijke steenoven. Deze productie stelt ons in staat om onze verschillende producten te maken, natuur- of zaadbroden, die met de hand worden gevormd en gebakken in een op hout verwarmde oven, evenals brioche en meel. Specialiteiten: Natuur- of zaadbroden van tarwemeel, speltbrood, roggebrood, landelijke brioche, sandwichbrood, focaccia met zaden, meel, tortillawraps en speltkorrels;...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play