Frankrijk, Le Sen
...terpeen Gecontroleerd en verpakt in onze werkplaatsen in Frankrijk Teelt Peterselie wordt gekweekt voor algemeen gebruik in de Franse keuken. De zaden die voor de distillatie worden gebruikt, komen van plantages die zijn gewijd aan de productie van zaden en zijn afkomstig van sorteerafval. Fabricage De zaden worden door directe stoomdistillatie verwerkt in onze fabriek in de Provence. Ref:PERSHE1...
Portfolio (97)
Frankrijk, Arles
Frankrijk, Marseille
... vruchten. CROC'ELLA biedt ook olijven (uit Marokko en Italië) en antipasti aan. CROC’ELLA is gevestigd in Frankrijk, in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur in Marseille. Voor aanvullende informatie kunt u ons gerust bellen of het contactformulier invullen. VERPAKKING: Hartzakje 150gr...
Portfolio (145)
Frankrijk, Montpellier
...Maison Roux is de ambachtelijke fabriek die gespecialiseerd is in de productie van echte zachte macarons volgens het traditionele recept uit Languedoc en Provence. Dit recept bevat geen room of ganache, waardoor er geen conserveringsbeperkingen zijn. Houdbaarheid 5 maanden. Al onze macarons zijn BIO, glutenvrij, lactosevrij en zonder conserveermiddelen. Onze macarons zijn gecertificeerd BIO en glutenvrij door Ecocert nr. 34/153109/437356.
Portfolio (9)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...Ons Aixoise huis is een referentie op het gebied van hoogwaardige snoepwaren, niet alleen voor de calisson d'Aix, onze specialiteit, maar ook voor onze gekonfijte vruchten, nougats, pralines, biscotins en chocolade. Sinds 1874 is de grote fabriek van calissons d'Aix-en-Provence Léonard PARLI garant voor zijn productiegeheimen, met respect voor de tradities. Léonard PARLI onderscheidt zich door de...
Frankrijk, Six Fours Les Plages
... en het respecteren van de afgesproken deadlines met zijn klanten. Als kaderleden van de voormalige Ets LABESSE en uitvinders van de RESTAURATIE-INGENIEUR, hebben we ervoor gezorgd dat de geavanceerde technologieën die we hadden ontwikkeld in de traditionele, collectieve, spoor- en maritieme horeca, niet verloren gaan. Eerst als ontwerpbureau, en snel daarna de oprichting van de fabriek.
Frankrijk, Saint-Rémy de Provence
Opgericht in 1866 door Marius Lilamand, destijds banketbakker en confiseur in het hart van Saint-Rémy de Provence, werd de Confiserie Lilamand in 1903 overgenomen door zijn zoon Justin, die zich uitsluitend op gekonfijte vruchten zou richten en zijn nieuwe ateliers in de oude leerlooierij aan de rand van het dorp zou vestigen. Tegenwoordig zet Pierre Lilamand, die het recept toepast dat vier eeuwen eerder werd gepromoot door Nostradamus en Olivier de Serres, dit ambacht voort dat al vijf generaties lang wordt doorgegeven, in deze fabriek vol geschiedenis.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play