Frankrijk, Marseille
...Een typische kaas uit het midden-zuiden van Italië en de eilanden, gemaakt van volle schapenmelk, vers en gestremd met plantaardige of dierlijke stremsel (lam of geit), gezouten en aromatisch als hij enkele maanden gerijpt is, met een kenmerkende pittige smaak als de rijping langer was; Verschillende variëteiten beschikbaar: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano en pecorino Sicilien.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De A.O.P. Espelette-peper is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken en meer in het bijzonder de Baskische keuken. De Espelette-pepergelei is een zoete en geurige condiment, die doet denken aan rode bessengelei met een licht pittige kant, perfect om te combineren met uw vlees, kazen en foie gras. Het is het vlaggenschipproduct...
Portfolio (30)
Frankrijk, Auxerre
...-spijscombinatie: kazen, wild, saucerechten, pittige gerechten, rood vlees. Wijnbereiding: De oogst is handmatig in kisten met dubbele selectie. De wijnbereiding gebeurt in kleine thermoregulierte roestvrijstalen tanks. De malolactische fermentatie vindt plaats in tanks in een aparte ruimte. De rijping van 18 maanden gebeurt in eiken vaten (20 tot 30% nieuw). Oog: diep granaatrood. De tip van de...
Portfolio (190)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Blauwaderkaas van gepasteuriseerde koemelk, met een witte, gladde pasta met openingen en schimmels. De textuur is fijn en smelt in de mond, stevig en niet plakkerig. De pittige smaak, typisch voor blauwkaas, zal de smaak van uw gerechten versterken; pizza, salades, sauzen of als ingrediënt.
Portfolio (187)
Frankrijk, Levallois Perret
...Bruin en hard, in de zon gedroogd, is deze bloemknop van de kruidnagel een specerij met een pittige en warme smaak. Gebruik van de Kruidnagel in de keuken: De kruidnagel wordt gebruikt om ham, sinaasappels of uien op smaak te brengen. Maar het kan ook veel andere bereidingen op smaak brengen. Het is het ideale kruid voor uw vleeswaren, kazen, groenten en gebak. Het combineert zeer goed met...
Portfolio (28)
Frankrijk, Saint-jean-d'ardieres
... door middel van rode wijnen die afkomstig zijn van één enkele druivensoort, de gamay noir met witte sap. Deze crus, die gemakkelijk te proeven zijn, passen perfect bij verschillende soorten gerechten. Van rauwe of gestoofde gerechten tot bistrogerechten of fusionkeuken, en van rood of wit vlees tot rode vruchten, kazen en pittige gerechten. Elke culinaire wens is goed, het is de gelegenheid om een van hun wijnen MODE, CLASSIC of CHIC te proeven, afhankelijk van uw inspiratie van het moment.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play